Beveiligingsupdates voor software voor Ring-apparaten

Beveiligingscamera's, videodeurbellen, basisstations van Ring Alarm en Ring Chimes krijgen gegarandeerd softwarebeveiligingsupdates tot ten minste vier jaar nadat het apparaat voor het laatst op onze websites verkrijgbaar was.

We vinden de beveiliging van je apparaat namelijk heel belangrijk. Beveiligingscamera's, videodeurbellen, basisstations van Ring Alarm en Ring Chime ontvangen gegarandeerd softwarebeveiligingsupdates tot ten minste vier jaar nadat het apparaat voor het laatst op onze websites verkrijgbaar was. Daarna streven we ernaar om beveiligingsupdates voor software zo lang mogelijk te leveren (afhankelijk van technische en andere beperkingen).

In de onderstaande tabel staan de perioden voor de softwarebeveiligingsupdates voor de camera's, videodeurbellen, het basisstation van Ring Alarm en de Chime-apparaten die momenteel op onze websites te koop zijn. Als je al een Ring-apparaat hebt, ga ja naar de softwarebeveiligingsupdates in je beveiligingsoverzicht voor specifieke informatie voor je toestel.

Ring-apparaten
Softwarebeveiligingsupdates ten minste tot
Ring Video Doorbell (1ste generatie)
31 december 2024
31 december 2028
Ring Video Doorbell 2
31 december 2025
Ring Video Doorbell 3
31 december 2027
Ring Video Doorbell 3 Plus
31 december 2027
31 december 2027
Ring Battery Video Doorbell Pro
31 december 2028
31 december 2028
31 december 2028
31 december 2028
31 december 2028
31 december 2028
31 december 2028
Ring Indoor Cam (1ste generatie)
31 december 2027
31 december 2028
Ring Pan-Tilt Indoor Cam
31 december 2028
Ring Stick Up Cam Solar (3de generatie)
31 december 2028
31 december 2028
31 december 2026
31 december 2028
31 december 2028
Ring Floodlight Cam
31 december 2025
31 december 2028
31 december 2028
Ring Chime (1ste generatie)
31 december 2024
Ring Chime Pro (1ste generatie)
31 december 2024
31 december 2028
31 december 2028
31 december 2028

Houd er rekening mee dat dit geen garantie is voor de levensduur van je Ring-apparaat. Meer informatie over je Ring-apparaat en de toepasselijke garantie vind je hier.

Veelgestelde vragen

V. Wat betekent 'voor het laatst op onze websites verkrijgbaar'?

A. Verkrijgbaarheid verwijst naar de periode dat het apparaat door Amazon of Ring (externe verkopers uitgezonderd) wordt verkocht als een nieuw product op de Amazon- of Ring-websites.