Accountverificatie in het overzicht

Ontdek alle manieren waarop je je account kunt verifiëren bij het aanmelden bij Ring of bij contact met de klantenservice.

Accountverificatie

Met accountverificatie kun je kiezen hoe je je zescijferige verificatiecode wilt ontvangen bij het aanmelden bij de Ring-app of je account op Ring.com. We vragen je deze code in te voeren om je Ring-account te beschermen. Deze extra beveiligingslaag wordt tweestapsverificatie genoemd.

Toegang krijgen tot accountverificatie in het overzicht.

Vanuit de Ring-app:

1. Open de Ring-app.
  2. Tik op
    menu (☰)
    .
  3. Tik op
    Overzicht
    .
  4. Tik op
    Accountverificatie
    .

Vanuit een mobiele browser:

1. Log in op je Ring-account op Ring.com.
  2. Tik op
    menu (☰)
    .
  3. Tik op
    Overzicht
    .
  4. Tik op
    Accountverificatie
    .

Vanuit een desktopbrowser:

1. Log in op je Ring-account op Ring.com.
  2. Klik rechtsboven op het beginscherm van het
    Dashboard
    .
  3. Klik op
    Account
    en selecteer
    Overzicht
    .
  4. Klik op
    Accountverificatie

Kies een verificatiemethode

Je kunt kiezen hoe je de verificatiecode wilt ontvangen: via sms of een verificatie-app.

Sms

Als je sms kiest als verificatiemethode, ontvang je elke keer dat je je aanmeldt een code via sms. Voer deze code in om het aanmelden te voltooien.

Klik hier voor meer informatie over het ontvangen van een verificatiecode via sms

Verificatie-app

Verificatie-apps zijn beveiligings-apps voor op de telefoon, tablet en computer waarmee je kunt bewijzen wie je bent. Deze apps genereren een zescijferige verificatiecode waarmee je je account kunt verifiëren bij het aanmelden bij Ring.

Klik hier voor meer informatie over het gebruik van een verificatie-app om je aan te melden bij Ring

Verificatiecodes in het overzicht

Als je geen toegang hebt tot je sms-berichten of de verificatie-app van je apparaat, kun je bij de accountverificatie een code genereren via het overzicht.

Meer informatie

Klantenserviceverificatie

Als je contact hebt met onze klantenservice, kunnen zij vragen om verificatie. Hierbij kun je een code genereren om je Ring-account te verifiëren. We zullen je NOOIT om je wachtwoord vragen.