Een verificatiecode ontvangen via je nieuwe mobiele telefoonnummer

Lees meer over het opgeven van je nieuwe telefoonnummer om verificatiecodes te ontvangen wanneer je inlogt bij Ring.

Accountverificatie

In het overzicht in de Ring-app of op je account op Ring.com kun je na inloggen kiezen hoe je de 6-cijferige verificatiecode wilt ontvangen. We vragen je deze code in te voeren om je Ring-account te beschermen.

Meer informatie over accountverificatie

Een nieuw telefoonnummer opgeven voor accountverificatie

Als je toegang hebt tot je vorige mobiele apparaat en telefoonnummer, volg je deze instructies.

1. Open de Ring-app op je vorige apparaat.
    2. Tik op het
      menu
       (☰) en vervolgens op
      Overzicht
    3. Tik op
      Accountverificatie
    4. Tik onder sms op
      Mobiel nummer bijwerken
      .
    5. Voer je nieuwe (of bijgewerkte) telefoonnummer in.
    6. Om veiligheidsredenen dien je het wachtwoord nogmaals in te voeren.
    7. Probeer op het nieuwe apparaat nogmaals in te loggen bij Ring.
    8. Controleer of er een verificatiecode naar het bijgewerkte nummer is verzonden.

Probeer dit eens

Controleer de telefooninstellingen. Als je onlangs van telefoon bent gewisseld, moet je nummer mogelijk nog worden overgezet naar de nieuwe telefoon. Controleer de telefooninstellingen om er zeker van te zijn dat je nummer correct wordt weergegeven.

Verbind de telefoon met wifi. Als je zojuist een nieuwe telefoon hebt geactiveerd of als je slecht mobiel bereik hebt, ontvang je mogelijk geen sms-berichten. Via wifi zou je echter wel sms-berichten moeten kunnen ontvangen.

Zoek naar sms-berichten op je andere apparaten.

Je ontvangt de verificatiecodes mogelijk op andere apparaten, zoals een tablet of laptop, als je de berichten hebt gekoppeld.

Mogelijk ben je nog steeds ingelogd via een webbrowser.

Als je de afgelopen 30 dagen je account op Ring.com hebt geopend, heb je mogelijk nog steeds toegang om je telefoonnummer te wijzigen via Accountverificatie. Open Ring.com op je telefoon en/of laptop met een browserapp naar keuze.

Problemen oplossen met het inloggen bij Ring

Als je nog steeds problemen ondervindt bij het ontvangen van een verificatiecode via sms, kun je een alternatieve methode gebruiken om je account te verifiëren.

Laatst bijgewerkt: 2 dagen geleden