Hoe meld ik me aan voor geassisteerde bewaking?

Voer deze 3 stappen uit om geassisteerde bewaking voor je Ring Alarm in te schakelen.

Stap 1: registreren voor een abonnement op Ring Protect Plus

Ga naar Ring.com, log in op je account en registreer je voor een abonnement op Ring Protect Plus. Houd er rekening mee dat je in je account ten minste één Ring-apparaat moet hebben, zoals het Ring Alarm-basisstation of een Ring-camera.

Stap 2: geassisteerde bewaking instellen

Bij een abonnement op Ring Protect Plus activeer je niet automatisch de geassisteerde bewaking.  Je moet dit handmatig doen. Hiervoor vragen we je om enkele gegevens te bevestigen en ons te laten weten met wie we in geval van nood contact moeten opnemen. Daarnaast moet je een spraakwachtwoord kiezen.

Registreren via de Ring-app:

1. Open de Ring-app
  2. Tik op
    Menu
  3. Tik op
    Instellingen

4. Tik op
    Bewaking

5. Tik op
    Geassisteerde
    bewaking
  6. Tik op
    Ik ga akkoord
    om akkoord te gaan met de algemene voorwaarden
  7. Ga door met de installatie van geassisteerde bewaking en controleer je inbox

Online registreren:

1. Ga naar
    en meld je aan bij je account
  2. Tik op
    Instellingen
    in de bovenste navigatiebalk
  3. Tik op
    Bewaking

4. Tik op
    Geassisteerde
    bewaking
  5. Tik op
    Ik ga akkoord
    om akkoord te gaan met de algemene voorwaarden
  6. Ga door met de installatie van geassisteerde bewaking en controleer je inbox

Stap 3: ga naar je inbox

Na afronding van de registratie ontvang je een e-mail met de tekst 'Welkom bij geassisteerde bewaking'.

Meer informatie over geassisteerde bewaking.