Tips voor het oplossen van problemen met het opnieuw verbinden van je Ring-apparaat met wifi

Code: P1-65
Code: P1-74

Probeer deze tips voor het oplossen van problemen als je Ring-apparaat offline is en probeer vervolgens opnieuw verbinding te maken in de Ring-app.

Als je je wifinetwerk onlangs hebt gewijzigd

Als je van internetprovider bent veranderd, je netwerknaam en wachtwoord hebt bijgewerkt of een nieuwe wifirouter hebt, kan het zijn dat je Ring-apparaat verbinding probeert te maken met de vorige netwerkinstellingen.

Maak opnieuw verbinding met je Ring-apparaat in de Ring-app en voer je bijgewerkte netwerknaam en wachtwoord in.

Als je je wifinetwerk niet onlangs hebt gewijzigd

Als je wachtwoord niet is veranderd en het Ring-apparaat nog steeds niet opnieuw verbinding kan maken, kun je het volgende proberen:

• Controleer andere apparaten in huis om te zien of ze wel of geen wifiverbinding hebben.
  • Zorg ervoor dat de wifirouter niet op de vloer staat. Muren, vloeren en meubels kunnen het draadloze signaal van de router verstoren of verzwakken. Kies een verhoogde, centrale, open locatie.
  • Haal de stekker van je modem en wifirouter uit het stopcontact en sluit ze 30 seconden later weer aan.
  • Als je een apparaat met een verwisselbare batterij hebt, verwijder je de batterij een plaats je deze 15 seconden later terug. Hierdoor wordt het apparaat opnieuw opgestart, wat kan helpen bij het oplossen van problemen met de wifiverbinding.
  • Neem contact op met je internetprovider als je geen internet hebt.

Ontdek meer over problemen met de wifiverbinding van een Ring-apparaat.