Je Floodlight Cam bedienen via de Ring-app

Bedien je Floodlight Cam vanuit de Ring-app.

Als je roze video's van je Floodlight Cam ziet, kun je proberen de camera opnieuw op te starten vanuit de Ring-app.

Dashboard van het apparaat

Het dashboard van het apparaat is je startpunt voor het bedienen van alle dynamische functies die je apparaat te bieden heeft.

Om naar het apparaatdashboard in de Ring-app te gaan:

1. Tik op het
    menu (☰).
  2. Tik op
    Apparaten
    .
  3. Selecteer de
    Floodlight Cam.
    • Het volgende scherm is het dashboard van het apparaat.

Tik op de overeenkomstige tegels om het volgende te regelen:

• Verlichting
    : schakel deze knop in en uit om de schijnwerpers handmatig te bedienen.
  • Bewegingsmeldingen
    : hierdoor worden je meldingen voor activiteiten in een van de bewegingszones van de camera in- en uitgeschakeld.
  • Sirene
    : hiermee activeer je de sirene van het apparaat. De sirene is 110 dB, je kunt het volume niet aanpassen.
  • Livebeeld
    : tik op Livebeeld om een live videostream van je Floodlight Cam te openen. In de live videostream heb je toegang tot de volgende functies:
    • Tweerichtingsspraak starten: je kunt tegen bezoekers praten en horen wat zij zeggen.
    • Tweerichtingsspraak beëindigen
    • Sirene: de sirene activeren (deze is hoorbaar via livebeeld)
    • Verlichting: de schijnwerpers in- en uitschakelen
  • Eerdere gebeurtenissen
    : als je hierop tikt, wordt er een scherm weergegeven waarin je videobeelden kunt bekijken van alle meldingen die je hebt ontvangen.

Let op!

Voor toegang tot opnamen heb je een actief Ring Protect-abonnement nodig. Meer informatie over Ring Protect-abonnementen vind je hier.

• Apparaatstatus
    : als je op Apparaatstatus tikt, kom je bij een nieuw venster met alle operationele informatie van je Ring Floodlight Cam. Als er iets misgaat, kun je de problemen oplossen met de informatie en hulpmiddelen op deze pagina.
  • Lichtinstellingen
    : stel in dat je lampen tussen bepaalde uren branden.
    • Geavanceerde instellingen
      : pas de gebieden aan waarin de lichten 's nachts worden geactiveerd en wijzig hoe lang ze blijven branden.
  • Bewegingsinstellingen
    : als je op Bewegingsinstellingen tikt, wordt het configuratiescherm voor bewegingsdetectie weergegeven.
    • Gevoeligheidsgraad bewegingssensoren
      : met deze schuifregelaar kun je het aantal waarschuwingen instellen dat je ontvangt. Als je geen waarschuwingen voor objecten wilt ontvangen, activeer je de persoonsdetectie.
    • Bewegingszones:
      hiermee wordt livebeeld van de camera weergegeven. Gebruik deze afbeelding om maximaal drie aangepaste gebieden te maken waar je bewegingsmeldingen wilt ontvangen en de verlichting wilt laten branden.
    • Geavanceerde instellingen
      : plan momenten in waarop je geen bewegingsmeldingen wilt ontvangen. Dit is handig voor terugkerende gebeurtenissen die je niet wilt activeren. Als je bijvoorbeeld weet dat het afval elke dinsdag tussen 7.00 en 9.00 uur wordt opgehaald, kun je een bewegingsschema instellen zodat je binnen dat tijdsbestek geen meldingen ontvangt.
  • Gekoppelde Chimes
    : als je een Ring Chime hebt, kun je instellen dat deze afgaat op het moment dat de Floodlight Cam beweging detecteert.
  • Gedeelde gebruikers
    : zo kun je vrienden of familieleden toegang geven tot de Ring Floodlight Cam. Als ze al een Ring-account hebben, voer je het e-mailadres van hun Ring-account in, anders ontvangen ze een uitnodiging op het e-mailadres dat je invoert om een nieuwe account te maken.
  • Netwerk
    : controleer hier je signaalsterkte en netwerknaam of wijzig het wifi-netwerk.
  • Apparaatgegevens
    : hier vind je informatie over de laatste statuscontrole van je Floodlight Cam, het Mac-adres en firmware-updates en -releases.
  • Gereedschap
    : gebruik deze tegel om je wifi te testen, problemen met meldingen op te lossen, de status van je Ring-systeem te controleren en problemen op te lossen met een rapport over de apparaatstatus.