Je Ring Alarm, videodeurbel en beveiligingscamera in- en uitschakelen met Alexa

Schakel je Ring Alarm, videodeurbellen en beveiligingscamera's gemakkelijk in en uit met Alexa-spraakopdrachten en een compatibel Echo-apparaat.

Ring Alarm in- en uitschakelen met Alexa

Open eerst de Alexa-app en schakel de Ring Alexa Skill in.

Als je nieuw bent bij Alexa, installeer je eerst de Alexa-app op je mobiele apparaat.

1. Controleer of het apparaat al is ingesteld.
  2. Tik op
    Try Discovery Again
    (Detectie opnieuw proberen).
  3. Stel de vraag: "
    Alexa, discover my devices
    " (Alexa, zoek mijn apparaten)
  4. Kies de optie voor hulp bij het maken van verbinding of neem contact op met de klantenservice.
  5. Tik op
    Skills & Games
    (Skills en games) in het hoofdmenu.
  6. Zoek in het volgende scherm in het zoekveld naar Ring. Tik nadat je het hebt gevonden op
    Inschakelen
    .
  7. Vervolgens vraagt Alexa of je wilt inloggen op je Ring-account. Als je dit doet, wordt je Ring-account aan je Alexa-account gekoppeld.
  8. Na het inloggen zoekt Alexa naar apparaten om verbinding mee te maken. Al je Ring-apparaten worden weergegeven en worden automatisch verbonden met Alexa. Als je niet wilt dat er met een bepaald apparaat verbinding wordt gemaakt, tik je op
    Vergeten
    .
  9. Het apparaat wordt nu weergegeven als
    Ring
    in de Alexa-app.

Stel vervolgens een toegangscode in waarmee je het apparaat kunt uitschakelen.

1. Tik in de Alexa-app op
    Devices
    (Apparaten) en vervolgens op
    All Devices
    (Alle apparaten) om de lijst met apparaten weer te geven.
  2. Selecteer met je stem het apparaat dat je wilt in- en uitschakelen.
  3. Schakel onder
    Settings
    (Instellingen) de optie
    Disarm by Voice
    (Uitschakelen via spraak) in.
  4. Je wordt gevraagd een
    viercijferige toegangscode
    in te stellen.

Probeer de volgende spraakopdrachten nadat je de toegangscode hebt ingesteld.

• Zodra je Ring-account aan Alexa is gekoppeld, schakel je het alarm in door te zeggen: "
    Alexa, arm Ring.
    " (Alexa, schakel Ring in.)
  • Zodra Ring is ingeschakeld, reageert Alexa met: "
    Ring is armed in home/away mode.
    " (Ring is geactiveerd in de stand Thuis/Weg.)
  • Als je de status van het Alarm wilt controleren, zeg je: "
    Alexa, is Ring armed?
    " (Alexa, is Ring ingeschakeld?)
  • Als je Ring Alarm wilt uitschakelen, zeg je: "
    Alexa, disarm Ring.
    " (Alexa, schakel Ring uit.) Alexa vraagt vervolgens om je viercijferige spraakcode. Zodra je dit hebt gezegd, wordt het Ring Alarm uitgeschakeld.

Ring Alarm inschakelen met een Alexa-routine

1. Open de Alexa-app op je mobiele apparaat.
  2. Tik op
    More
    (Meer) rechtsonder.
  3. Tik op
    Routines
    en vervolgens op het plusteken rechtsboven om een
    nieuwe routine
    te maken.
  4. Tik op het volgende scherm op
    Enter Routine Name
    (Routinenaam invoeren).
  5. Voer een nieuwe
    routinenaam
    in (bijvoorbeeld
    Ring Alarm inschakelen
    ) en tik vervolgens op
    Next
    (Volgende).
  6. Tik op
    When This Happens
    (Wanneer dit gebeurt) en tik vervolgens op
    Voice
    (Spraak).
  7. Typ de zin die je wilt gebruiken (bijvoorbeeld
    Alexa, goodnight
    ) (Alexa, goedenavond) en tik op
    Next
    (Volgende).
  8. Tik op
    Action
    (Actie) in de rechterbovenhoek en tik vervolgens op
    Add Action
    (Actie toevoegen).
  9. Tik op
    Guard
    (Inschakelen) en vervolgens op
    Next
    (Volgende).
  10. Test de routine door op het
    pictogram van de afspeelknop
    naast de naam van de routine te tikken of probeer de
    Alexa-zin
    te gebruiken die je voor de routine hebt gekozen (bijvoorbeeld
    "
    Alexa, goodnight
    " (Alexa, goedenavond).
  • Het in- of uitschakelen van het alarm wordt als gebeurtenis geregistreerd in het scherm Geschiedenis in de Ring- en Alexa-apps.

Videodeurbellen of beveiligingscamera's in- en uitschakelen met Alexa

Schakel eerst Stand instellen voor je Ring-videodeurbel of -beveiligingscamera in.

1. Open de Ring-app.
  2. Tik op het
    menu

(≡)
    .
  3. Tik op
    Instellingen
    en vervolgens op
    Standen en automatiseringen
  4. Tik op
    Standen
    .
  5. Blader omlaag en tik op
    Stand instellen voor camera's inschakelen
    .
  6. Tik op
    Standaard stand instellen
    of kies de optie
    Stand instellen aanpassen
    .

Open vervolgens de Alexa-app en schakel de Ring Alexa Skill in.

Als je nieuw bent bij Alexa, installeer je eerst de Alexa-app op je mobiele apparaat.

1. Controleer of het apparaat al is ingesteld.
  2. Tik op
    Try Discovery Again
    (Detectie opnieuw proberen).
  3. Stel de vraag: "
    Alexa, discover my devices
    " (Alexa, zoek mijn apparaten)
  4. Kies de optie voor hulp bij het maken van verbinding of neem contact op met de klantenservice.
  5. Tik op
    Skills & Games
    (Skills en games) in het hoofdmenu.
  6. Zoek in het volgende scherm in het zoekveld naar Ring. Tik nadat je het hebt gevonden op
    Inschakelen
    .
  7. Vervolgens vraagt Alexa of je wilt inloggen op je Ring-account. Als je dit doet, wordt je Ring-account aan je Alexa-account gekoppeld.
  8. Na het inloggen zoekt Alexa naar apparaten om verbinding mee te maken. Al je Ring-apparaten worden weergegeven en worden automatisch verbonden met Alexa. Als je niet wilt dat er met een bepaald apparaat verbinding wordt gemaakt, tik je op
    Vergeten
    .
  9. Het apparaat wordt nu weergegeven als
    Ring
    in de Alexa-app.

Probeer de volgende spraakopdrachten nadat de Ring Alexa Skill is ingeschakeld.

• Zeg "
    Alexa, arm Ring
    " (Alexa, schakel Ring in) of "
    Alexa, disarm Ring
    " (Alexa, schakel Ring uit) om de stand van de deurbel of camera te wijzigen. Bij het uitschakelen moet je de spraaktoegangscode inspreken.
  • Je kunt ook zeggen "
    Alexa, I'm leaving
    " (Alexa, ik ga weg) of "
    Alexa, I'm home
    " (Alexa, ik ben thuis).

Meer informatie over het gebruik van standen.