Ring Snelle antwoorden

Met Snelle antwoorden kan de Ring Video Doorbell vooraf ingestelde reacties afspelen en berichten van bezoekers ontvangen - een slimme deurbelfunctie voor als je het te druk hebt om te reageren. Simpel gezegd is het een antwoordapparaat voor je voordeur.

Snelle antwoorden zijn beschikbaar in de volgende talen: Amerikaans-Engels, Brits-Engels, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Spaans (Spanje en Latijns-Amerika), Deens en Japans.

In de Ring-app kun je Snelle antwoorden op elk gewenst moment in- of uitschakelen. Zodra de functie is geactiveerd en er iemand aanbelt, hoort de bezoeker een vooraf ingesteld bericht. De bezoeker kan dan een bericht achterlaten. In de tijdlijn worden berichten voor Snelle reacties weergegeven als afzonderlijke gebeurtenissen. Voor Snelle antwoorden is geen abonnement vereist. Alleen Ring Protect-abonnees kunnen echter opnamen van interacties met Snelle antwoorden beluisteren in hun geschiedenis van gebeurtenissen.

Snelle reacties instellen

In de Ring-app:

1. Tik op de drie lijntjes linksboven in het scherm.
  2. Tik op
    Apparaten
    .
  3. Selecteer de deurbel die je wilt instellen.
  4. Tik op de tegel
    Slimme reacties
    onder de afbeelding van de deurbel.
  5. Tik op de schakelaar voor
    Snelle antwoorden
    zodat deze in de blauwe stand 'aan' staat.
  6. Tik op
    Bericht voor Snelle antwoorden
    .
    • Scrol in de lijst naar beneden en selecteer een algemeen bericht of een groet voor de feestdagen. Je hoort een opname van hoe het bericht klinkt.
  7. Stel de vertragingstijd voor berichten in van
    geen vertraging tot 20 seconden
    .
  8. Tik op
    Opslaan
    om het instellen te voltooien.

Snelle reacties selecteren en afspelen in livebeeld

Je kunt elke snelle reactie afspelen wanneer je livebeeld opent, ook zonder automatische snelle reacties in te schakelen. Als je bijvoorbeeld livebeeld opent of een aanbelmelding beantwoordt via de app, kun je een antwoord afspelen zoals 'Hallo! We komen er zo aan' of 'We zijn er even niet. Als je een bericht wilt achterlaten, kun je dit nu doen.'

Een vooraf ingesteld bericht afspelen in livebeeld:

1. Tik op Snelle reacties.
  2. Tik op een snelle reactie.
    • Je snelle reactie wordt via de deurbelspeaker afgespeeld voor de bezoeker.

Snelle reacties koppelen aan standen

Snelle reacties instellen om automatisch in of uit te schakelen wanneer de Ring-apparaten in de stand Thuis, Weg of Uitgeschakeld staan:

1. Open de Ring-app.
  2. Tik op het
    menu (☰)
    .
  3. Tik op
    Apparaten
    .
  4. Tik op het apparaat dat je wilt configureren.
    • Controleer of je snelle reacties hebt ingeschakeld voor dit apparaat.
  5. Tik op
    Standen instellen
  6. Selecteer de
    stand
    die je wilt koppelen aan snelle reacties.
  7. Tik nogmaals op het apparaat.
  8. Schakel onder de instellingen van automatische beantwoording de optie
    snelle reacties
    naar wens in of uit.
  9. Herhaal deze procedure voor ten minste één van de standen, zodat snelle reacties is ingeschakeld voor ten minste één stand en is uitgeschakeld voor ten minste één stand.