Installatie van de Ring Spotlight Cam Wired

Klik hier voor informatie over veiligheid en naleving van dit product.

Het installeren van de Ring Spotlight Cam Wired is vrij eenvoudig. Met de onderstaande stappen kun je de Spotlight Cam voorbereiden en monteren.

Klik hier om een videotutorial te bekijken over het installeren van de Spotlight Cam.

De Spotlight Cam configureren in de Ring-app

Download de Ring-app. De Ring-app laat je stapsgewijs zien hoe je de Spotlight Cam configureert en beheert. Zoek in een van de onderstaande app stores naar 'Ring' of ga naar: ring.com/app.

Sluit de Spotlight Cam aan op een stopcontact. Sluit voor configuratie de Spotlight Cam aan op een stopcontact in dezelfde ruimte als waar je wifirouter zich bevindt.

Selecteer Een apparaat configureren in de Ring-app en volg de instructies.

Probeer het uit: selecteer na configuratie de knop Livebeeld om videobeeld van de camera te bekijken in de Ring-app.

Knippert het witte lampje? Als er na de configuratie een lampje aan de onderkant van de Spotlight Cam knippert, wordt de interne software bijgewerkt. Het lampje stopt met knipperen zodra de update is voltooid. Deze update kan enkele minuten duren.

Je kunt als volgt de videokwaliteit buiten testen: Koppel nu de Spotlight Cam los en neem deze mee naar buiten naar de plek waar je deze wilt installeren. Sluit de Spotlight Cam aan op een buitenstopcontact en test de videokwaliteit opnieuw.

De Spotlight Cam aan de muur bevestigen

Dit heb je nodig:

Schroevendraaier: zet met het handvat van de schroevendraaier het meegeleverde bit vast.

Kruiskopbit: gebruik het kruiskopbit voor het installeren van de montagebeugel en het vastdraaien van de veiligheidsschroef.

Boortje: gebruik dit om gaten te boren als je het apparaat op metselwerk installeert, zoals stucwerk of baksteen.

Montagebeugel: bevestig eerst de montagebeugel aan de muur en plaats vervolgens de Spotlight Cam in de beugel. Het apparaat bevat tevens een ingebouwde waterpas.

De montageschroeven (5): gebruik deze om de montagebeugel aan de muur te bevestigen.

Muurpluggen (16): gebruik deze om de montagebeugel en de kabelklemmen aan de muur te bevestigen als je deze op metselwerk bevestigt, zoals stucwerk of baksteen.

Kabelklemmen (11): gebruik deze om het netsnoer aan de muur te bevestigen/

De installatiehoogte bepalen

Bij montage op 2,7 meter van de grond met de bewegingssensor parallel aan de grond, bevindt deze zich in de perfecte positie voor het detecteren van objecten van menselijk formaat op een afstand van maximaal 9 meter.

De montagebeugel installeren:

Gebruik de ingebouwde waterpas om ervoor te zorgen dat de Spotlight Cam waterpas is voordat je de gaten markeert.

Bij montage op metselwerk, moet je eerst gaten boren met het meegeleverde boortje.

Plaats vervolgens de muurpluggen voordat je de schroeven aanbrengt. Als je de beugel op een houten oppervlak wilt bevestigen, gebruik dan de schroeven om de montagebeugel rechtstreeks in de muur te schroeven.

De voet van de Spotlight Cam aan de montagebeugel bevestigen

Schuif de voet van het apparaat omlaag om deze in de montagebeugel te plaatsen.

De veiligheidsschroef vastdraaien

Gebruik het kruiskopuiteinde van het schroevendraaierbit om de veiligheidsschroef aan de rechterkant vast te draaien totdat de Spotlight Cam stevig vastzit.

De kabel vastzetten

Gebruik de meegeleverde kabelklemmen om de kabel aan de muur te bevestigen. Gebruik het meegeleverde boortje om gaten in de muur te boren en plaats eerst de meegeleverde pluggen als je het apparaat op metselwerk installeert, zoals stucwerk of baksteen.

De Spotlight Cam aansluiten

Als de Spotlight Cam nog niet is aangesloten op een stopcontact, sluit je deze nu aan. Als je de configuratie in de app al had uitgevoerd, wacht dan ongeveer een minuut totdat de Spotlight Cam wordt ingeschakeld en weer online is.

De camerahoek aanpassen

Plaats de camera met de bewegingssensor parallel aan de grond zodat elke beweging nauwkeurig kan worden gedetecteerd. Draai de schroef aan de linkerzijkant vast om de camera vast te zetten in de juiste positie.