De Ring-app downloaden en bijwerken

Als je naar ring.com/app gaat, wordt automatisch de juiste versie voor je besturingssysteem gedownload.

Goed om te weten: de Ring-app is gratis. Mogelijk heb je de gebruikersnaam en het wachtwoord van de app-store voor je apparaat nodig om de app te downloaden.

Als je liever rechtstreeks naar de app-pagina voor je apparaat gaat, kun je hieronder de juiste link voor je besturingssysteem selecteren:

De Ring-app heeft iOS 14 of hoger, Android 9 of hoger (met toegang tot de Google Play Store) of Fire OS 7 of hoger nodig.

Als je er zeker van wilt zijn dat je de nieuwste versie van de Ring-app hebt, zodat je het meeste uit je Ring-apparaten kunt halen, gebruik je een van de onderstaande links om te zien hoe je updates kunt krijgen.

App-functies gebruiken op Ring.com

Al je favoriete app-functies zijn nu beschikbaar via je favoriete webbrowser. Gebruik Ring.com voor livebeeld, aanbel- en bewegingsmeldingen en alle nieuwe functies.