Je Ring Video Doorbell aansluiten met vaste bedrading

Wat heb ik nodig om mijn Ring Video Doorbell bedraad aan te sluiten?

WAARSCHUWING: gevaar voor elektrische schokken. Schakel de stroomtoevoer naar het installatiegebied uit via je stroomonderbreker of zekeringkast voordat je met de installatie begint. Wees altijd voorzichtig tijdens het werken met elektrische bedrading.

Installatie door een gekwalificeerde elektricien is mogelijk vereist in je regio. Raadpleeg de plaatselijke regelgeving en bouwvoorschriften voordat je elektrische werkzaamheden uitvoert. Vergunningen en professionele installatie zijn mogelijk wettelijk vereist.

Gebruik voor je eigen veiligheid alleen compatibele Ring-accessoires of een bestaande deurbeltransformator binnen hieronder vermeld bereik om het apparaat van stroom te voorzien.

Voor aansluiting op een bestaand deurbelsysteem:

- Deurbellen op batterijen en Ring Video Doorbell Elite: Transformator voor bedrade aansluiting (8 tot 24 VAC, 50/60Hz, 5 VA tot 40 VA)

- Ring Video Doorbell Wired: Transformator voor bedrade aansluiting (8 tot 24 VAC, 50/60Hz, 8 VA tot 40 VA)

- Ring Video Doorbell Pro en Wired Video Doorbell Pro (voorheen Video Doorbell Pro 2): Transformator voor bedrade aansluiting (16 tot 24 VAC, 50/60Hz, 10 VA tot 40 VA)

Ring-accessoires worden afzonderlijk verkrijgbaar, onder andere:

- DIN-rail-transformator (24 Vdc, 420 mA)

- Stekkeradapter (24 Vdc, 500 mA)

- Zonnelader (5,2 Vdc, 100 mA of 109 mA)

- Zonnepaneel (5 Vdc, 380 mA/480 mA/800 mA)

Het gebruik van incompatibele stroombronnen kan het apparaat beschadigen en elektrische schokken veroorzaken.

Compatibele accessoires

Ontdekken welke deurbel- of beveiligingscamera je hebt en de juiste accessoires kopen.

Je Ring Video Doorbell aansluiten op bestaande deurbelbedrading

Diode vereist voor digitale deurbellen?
vereist?
Pro Power Kit vereist?
Compatibele voedingen voor deurbellen**
**alleen AC
Compatibiliteitslijst met bestaande deurbellen
Ring Video Doorbell
Ja
Nee
Nee
8 tot 24 VAC
Ring Video Doorbell (2de generatie)
Nee - instellen in app
Nee
Nee
8 tot 24 VAC
Ring Video Doorbell 2
Ja
Nee
Nee
8 tot 24 VAC
Ring Video Doorbell 3/3 Plus
Nee - instellen in app
Nee
Nee
8 tot 24 VAC
Ring Video Doorbell 4
Nee - instellen in app
Nee
Nee
8 tot 24 VAC
Ring Battery Video Doorbell Plus
Nee - instellen in app
Nee
Nee
8 tot 24 VAC
Ring Battery Video Doorbell Pro
Nee - instellen in app
Nee
Nee
8 tot 24 VAC
Ring Video Doorbell Wired
Wanneer de Ring Video Doorbell met vaste bedrading is aangesloten op je 8 tot 24 VAC-systeem, moet de bestaande deurbel worden genegeerd. Deze zal geen geluid meer maken. Gebruik een
of een luidspreker met Alexa-functionaliteit als je een deurbelgeluid wilt horen.
-
-
-
-
Ring Video Doorbell Pro
Nee - instellen in app
Nee
Ja -
*
16 tot 24 VAC
Ring Video Doorbell Pro 2
Nee - instellen in app
Nee
Ja - alleen
*
16 tot 24 V AC
Ring Video Doorbell Elite
Nee - instellen in app
Nee
Nee
8 tot 24 VAC

* Je gong moet 24 VAC ondersteunen. Sluit geen gong van 8-12 volt rechtstreeks aan op een transformator van 24 volt. Voor de Ring Video Doorbell Pro en de Ring Video Doorbell Pro 2 is er de installatie voor het behouden van je bestaande gong geavanceerder dan bij onze andere videodeurbellen. Het kan zijn dat je dit door een professionele elektricien moet laten uitvoeren.

Je Ring Video Doorbell rechtstreeks aansluiten op een AC-transformator

vereist?
Pro Power Kit vereist?
Ring Video Doorbell
Ja
Nee
Ring Video Doorbell (2de generatie)
Nee
Nee
Ring Video Doorbell 2
Ja
Nee
Ring Video Doorbell 3/3 Plus
Nee
Nee
Ring Video Doorbell 4
Nee
Nee
Ring Battery Video Doorbell Plus/Pro
Nee
Nee
Ring Video Doorbell Wired
Nee
Nee
Ring Video Doorbell Pro
Nee
Ja - alleen
Ring Video Doorbell Pro 2
Nee
Nee
Ring Video Doorbell Elite
N.v.t. - PoE
N.v.t. - PoE

Je Ring Video Doorbell rechtstreeks aansluiten op een Ring DC-transformator

Ring Video Doorbell
Ja
Nee
Ring Video Doorbell (2de generatie)
Ja
Nee
Ring Video Doorbell 2
Ja
Nee
Ring Video Doorbell 3/3 Plus
Ja
Nee
Ring Video Doorbell 4
Ja
Nee
Ring Battery Video Doorbell Plus/Pro
Ja
Ja
Ring Video Doorbell Wired
Ja
Ja
Ring Video Doorbell Pro
Ja
Ja
Ring Video Doorbell Pro 2
Ja
Ja
Ring Video Doorbell Elite
N.v.t. - PoE
N.v.t. - PoE

Productspecifieke instructies

Ring Video Doorbell Wired

Klik hier voor informatie over het installeren van je Video Doorbell Wired

Ring Video Doorbell Pro

Klik hier voor informatie over het installeren van je Video Doorbell Pro met een transformator

Klik hier voor informatie over het installeren van je Video Doorbell Pro met een stekkeradapter

Ring Video Doorbell Pro 2

Klik hier voor informatie over het installeren van je Video Doorbell Pro 2

Algemene informatie

Meer informatie over de stekkeradapter (2e generatie)