Bedien al je Ring-apparaten met verschillende standen

Naarmate je je thuisbeveiligingssysteem uitbreidt, kun je verschillende standen gebruiken om je deurbellen, camera's en Ring Alarm te bedienen. In dit artikel beantwoorden we veelgestelde vragen over de verschillende standen en leer je hoe je deze kunt gebruiken om het systeem beter te bedienen.

Klik hier voor meer algemene informatie over Ring-deurbellen.

Klik hier voor meer algemene informatie over Ring-beveiligingscamera's

Wat zijn standen?

Standen zijn instellingen in de Ring-app waarmee je al je Ring-apparaten kunt bedienen. Het is een uitbreiding van het concept dat wordt gebruikt door Ring Alarm. Het idee is om camera's te configureren om je huis op verschillende manieren te beveiligen, afhankelijk van je behoeften. Als je bijvoorbeeld

een avondje thuis blijft, kun je je apparaten binnenshuis instellen op 'Uitgeschakeld' en je apparaten buitenshuis op 'Thuis'. Je bewegingen binnenshuis leiden niet tot bewegingsdetectie, terwijl je videodeurbel en beveiligingscamera's buiten je nog steeds waarschuwen als er een beweging wordt gedetecteerd. Zo werken al je apparaten, inclusief Ring Alarm als je er een hebt, als één ecosysteem met één druk op de knop.

Klik hier voor meer informatie over de Ring Alarm-standen.

Er zijn drie verschillende standen beschikbaar om de status van je huis te controleren: Uitgeschakeld, Thuis en Weg. Het systeem start in de stand Weg.

• Uitgeschakeld
    : Selecteer de stand Uitgeschakeld als je thuis bent en je de vrijheid wilt hebben om je huis in en uit te gaan.
    • Je kunt bepalen welke camera's beweging detecteren.
      • Je kunt bijvoorbeeld de bewegingssensoren van alle camera's aan de voorkant van je huis uitschakelen om te voorkomen dat je meldingen ontvangt wanneer je thuis bent.
    • Voor gebruikers van Ring Alarm:
      Wanneer de stand Beveiliging uitgeschakeld is geselecteerd, worden er geen sensoren in je huis ingeschakeld en worden er geen waarschuwingen naar het basisstation verzonden. Het systeem blijft wel ingeschakeld en functioneert nog steeds. Sensoren voor brand- en koolmonoxidemelders (als ze op het systeem zijn aangesloten) worden nog steeds bewaakt.
  • De stand
    Thuis
    : Selecteer de stand Thuis als je de buitencamera's van je huis wilt activeren, maar je je vrij binnen je huis wilt kunnen bewegen.
    • Je kunt bepalen welke camera's beweging detecteren.
    • Voor gebruikers van Ring Alarm:
      In de stand Thuis worden alleen bepaalde sensoren ingeschakeld. Je kunt in de app-instellingen ook zelf bepalen welke sensoren er in de thuisstand worden ingeschakeld.
  • De stand Weg:
    Selecteer de stand Weg om je huis volledig te beveiligen wanneer je niet thuis bent. In deze stand leggen alle binnen- en buitencamera's beelden vast van je huis.
    • Je kunt bepalen welke camera's beweging detecteren.
    • Voor gebruikers van Ring Alarm:
      Wanneer de stand Weg is ingeschakeld, worden alle sensoren ingeschakeld en ontvang je een waarschuwing als een van hen een beveiligingsprobleem detecteert.
      • Met de optie Standen instellen in de Ring-app kun je ook zelf bepalen welke sensoren er in de stand Weg worden bewaakt.

Let op: het is niet verplicht om een standaardinstelling te gebruiken. Je kunt alle instellingen aan je eigen behoeften en voorkeuren aanpassen. Elk apparaat heeft ook bedieningsopties die afzonderlijk van de standen kunnen worden ingesteld. Deze vind je op het desbetreffende dashboard.

Standen activeren

1. Tik op het
    menu
    (≡) en tik op
    Instellingen.
  2. Tik op
    Standen inschakelen.
  3. Tik op de stand die je wilt aanpassen.
  4. Stel in hoe je wilt dat de apparaten in die stand functioneren.

Standen uitschakelen

1. Tik op het
    menu
    (≡) en tik op
    Instellingen.
  2. Op de pagina
    Standen
    zie je
    Standen instellen
  3. De functie
    Standen uitschakelen
    bevindt zich onder
    Toegang gedeelde gebruikers
    • Mogelijk moet je omhoog scrollen om de instelling Standen uitschakelen weer te geven.
  4. Tik op de rode knop
    Standen uitschakelen
    onderaan het scherm.

Standen aanpassen voor afzonderlijke apparaten

menu
    (≡) en tik op
    Instellingen.
  2. Tik op
    Apparaat
    en selecteer het apparaat dat je wilt aanpassen
  3. Tik op de tegel
    Standen instellen
    • Pas de apparaatinstellingen naar wens aan.