Ondersteboven opgenomen Ring Stick Up Cam-video's herstellen

Als je ondersteboven opgenomen livebeeld en video's ziet via de Ring Stick Up Cam, is de camera verkeerd gemonteerd. Je moet de camera opnieuw monteren om livebeeld en daarmee video's correct weer te geven.

Alle Ring-apparaten moeten worden gemonteerd volgens de bijbehorende gebruikershandleidingen. Ondersteboven opgenomen video's kunnen niet worden omgekeerd in de Ring-app. Daarnaast kan een onjuiste positionering of installatie ook de bewegingsdetectie beïnvloeden.

Je kunt een verstelbare montagebeugel voor de Stick Up Cam aanschaffen op Ring.com.

De Stick Up Cam opnieuw monteren om ondersteboven opgenomen video's te herstellen

Als video's ondersteboven worden weergegeven, moet je de Stick Up Cam opnieuw monteren aan de hand van de onderstaande instructies.

Stick Up Cam Battery/Solar (3de generatie)

Klik hier voor stapsgewijze instructies voor het bevestigen van de Stick Up Cam Battery/Solar (3de generatie) aan de muur of het plafond.

Bekijk de onderstaande video voor instructies over montage aan de muur (begin bij 1:27).

Stick Up Cam Plug-In (3de generatie)

Klik hier voor stapsgewijze instructies voor het bevestigen van de Stick Up Cam Plug-In (3de generatie) aan de muur of het plafond.

Bekijk de onderstaande video voor instructies over montage aan de muur (begin bij 1:29).

Stick Up Cam Elite

Klik hier voor stapsgewijze instructies voor het bevestigen van de Stick Up Cam Elite aan de muur of het plafond.

Bekijk de onderstaande video voor instructies voor montage aan de muur (begin bij 1:30) en het plafond (begin bij 1:42).