Installatiehandleiding voor de Stick Up Cam Elite

Veiligheids- en nalevingsinformatie voor Ring Stick Up Cam Elite.

Het fysiek installeren van de Stick Up Cam Elite is vrij eenvoudig. Blader verder voor stapsgewijze aanwijzingen.

De Stick Up Cam moet in de Ring-app worden geconfigureerd voordat je de camera op een vaste plek neerzet of monteert.

Klik hier voor instructies met betrekking tot het instellen van de Stick Up Cam in de Ring-app.

Stap één: De onderste klep verwijderen

De eerste stap bij het installeren van de Stick Up Cam is het verwijderen van de onderste klep. Verwijder de veiligheidsschroef met de oranje schroevendraaier uit de verpakking en verwijder vervolgens de onderste klep. Wanneer de schroef is verwijderd, zijn een USB-poort, een ethernetpoort, een oranje knop en een QR-code zichtbaar die je tijdens het instellen van de Stick Up Cam Elite in de Ring-app scant.

Let op: houd deze klep binnen handbereik! Wanneer je de ethernetkabel aansluit op de Stick Up Cam, moet de kabel door de opening in de klep worden geleid.

Klik hier voor een videotutorial over het bevestigen van de Stick Up Cam Elite aan een muur.

Stap twee: De Stick Up Cam van stroom voorzien

De Stick Up Cam van stroom voorzien met USB: (Uitsluitend voor gebruik binnenshuis)

Steek de meegeleverde USB-kabel door het gat in de onderste klep en sluit deze aan op de Stick Up Cam. Sluit de kabel vervolgens aan op de meegeleverde USB-voeding en steek deze USB-voeding in een stopcontact.

De Stick Up Cam van stroom voorzien met de PoE-adapter: (Voor gebruik binnenshuis of buitenshuis)

Je kunt je Stick Up Cam van stroom voorzien via een Ethernet-poort die Power over Ethernet levert.

Let op: je Stick Up Cam heeft stroom nodig via Power over Ethernet. De camera werkt niet met alleen een ethernetverbinding.

Voor het gebruik van PoE is een router of schakelaar vereist die PoE levert, of de speciale PoE-adapter die bij de Stick Up Cam Elite wordt geleverd.

De Stick Up Cam van stroom voorzien met PoE

• Steek een ethernetkabel door het gat in de onderste klep en sluit deze aan op de Stick Up Cam.
  • Sluit de kabel vervolgens aan op de meegeleverde PoE-adapter, zoals afgebeeld in dit diagram.
  • Voer een ethernetkabel door de opening in de onderste klep.
  • Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op een Ethernet-poort die Power over Ethernet levert.

Stap drie: De plek kiezen

De Stick Up Cam kan overal worden gebruikt, binnen of buiten. De Stick Up Cam kan direct op een vlakke ondergrond zoals een tafel of plank worden geplaatst, maar kan ook aan een muur of plafond worden bevestigd. Kies een plek die het mogelijk maakt om het gewenste beeld te zien, binnen het bereik van een stopcontact of ethernetpoort met PoE.

De Stick Up Cam op een tafel of schap plaatsen

Zorg ervoor dat alle aangesloten kabels door het gat in de onderste klep zijn geleid. Schuif de klep vervolgens op zijn plaats op de Stick Up Cam. Schroef de klep goed vast met de inbegrepen schroef. Deze draai je aan met de kruiskopkant van de schroevendraaier. Plaats de Stick Up Cam vervolgens op de door jou gekozen plek. De Stick Up Cam is nu klaar om je te beschermen.

De Stick Up Cam aan de muur bevestigen:

1. De kunststof kap en de rubberen pad van het voetstuk verwijderen. Je plaatst de kap terug zodra je de Stick Up Cam hebt bevestigd.

2. Het voetstuk naar achteren kantelen. Het voetstuk van de standaard is geknikt. Kantel het voetstuk naar beneden achter de Stick Up Cam voordat je de Stick Up Cam aan de muur bevestigt.

3. De rubberen pad terug in het voetstuk drukken. De rubberen pad moet tussen de muur en het voetstuk van de Stick Up Cam zitten.

4. De schroeven bevestigen. Houd het ronde gedeelte van het voetstuk tegen de muur met de rubberen zijde naar beneden. Gebruik de geïntegreerde waterpas om te controleren of het recht zit. Bevestig het vervolgens met de inbegrepen schroeven.

De Stick Up Cam aan het plafond bevestigen

1. De kunststof kap en de rubberen pad van het voetstuk verwijderen. Je plaatst de kap terug zodra je de Stick Up Cam hebt bevestigd.

2. De standaard boven de camera draaien: De gehele standaard kan om zijn as worden gedraaid. Draai de standaard 180 graden voordat je deze aan het plafond bevestigt, zodat het voetstuk boven de Stick Up Cam is gepositioneerd.

3. De schroeven bevestigen. Houd het ronde gedeelte van het voetstuk tegen de muur met de rubberen zijde naar beneden. Gebruik de geïntegreerde waterpas om te controleren of het recht zit. Bevestig het vervolgens met de inbegrepen schroeven.

Let op: je kunt de oriëntatie van ondersteboven opgenomen video's niet wijzigen in de Ring-app. Zorg ervoor dat je de camera met de juiste kant naar boven installeert.

Laatste stappen voor montage aan een muur of plafond

Schroef het geheel netjes dicht. Zorg ervoor dat alle aangesloten kabels door het gat in de onderste klep zijn geleid. Schuif de klep vervolgens op zijn plaats op de Stick Up Cam. Schroef deze goed vast met de inbegrepen schroef. Deze draai je aan met de kruiskopkant van de schroevendraaier.

De kap terug op het voetstuk zetten. Zet deze vervolgens goed vast met de inbegrepen veiligheidsschroef, die je aandraait met de sterschroevendraaier. De Stick Up Cam is nu geïnstalleerd en klaar om je te beschermen.