Informatie over de Video Doorbell Pro 2

De Ring Video Doorbell Pro 2 is een luxe videodeurbel met geavanceerde functionaliteiten. De Video Doorbell Pro 2 biedt 3D-bewegingsdetectie, 1536p HD-video met zicht van top tot teen, tweerichtingsspraak, en zicht vanuit vogelperspectief.

In dit artikel vind je antwoorden op veelgestelde vragen over de Video Doorbell Pro 2.

Wat is de Video Doorbell Pro 2?

De Video Doorbell Pro 2 is een bedrade deurbel, voorzien van 1536p HD-video met zicht van top tot teen, en geavanceerde functies zoals 3D-bewegingsdetectie, tweerichtingsspraak en zicht vanuit vogelperspectief. Met de hoogwaardige deurbel van Ring kun je altijd en overal zien wat er zich bij je voordeur afspeelt, en via de Ring-app of je Alexa-apparaat in realtime bezoekers zien en met ze spreken.

Met de Video Doorbell Pro 2 ben je altijd en vanaf elke locatie verbonden met thuis, zodat je je eigendommen in de gaten kunt houden en altijd de deur kunt beantwoorden.

Welke functies heeft de Ring Video Doorbell Pro 2?

• 1536p HD-video met zicht van top tot teen
  • 3D-bewegingsdetectie
  • Livebeeld
  • Nachtzicht in kleur
  • Werkt met Alexa
  • Zicht vanuit vogelperspectief
  • 2,4 of 5,0 GHz-connectiviteit
  • Audio met tweerichtingsspraak
  • Privacyzones
  • Advanced Pre-Roll in kleur
  • 1 jaar garantie op onderdelen, bescherming tegen diefstal tijdens de volledige levensduur
  • Werkt met iOS en Android
  • Met wifiverbinding

Werkt de Video Doorbell Pro 2 in combinatie met andere Ring-apparaten?

Ja. De Video Doorbell Pro 2 werkt in combinatie met elk ander Ring-apparaat en kan alle functies uitvoeren die je mag verwachten van een videodeurbel in een beveiligingssysteem.

Werkt de Video Doorbell Pro 2 met Alexa?

Ja. De Video Doorbell Pro 2 is volledig compatibel met Echo-apparaten.

Klik hier voor meer informatie over het gebruik van Ring-apparaten met Alexa.

Wat is 3D-bewegingsdetectie?

3D-bewegingsdetectie maakt gebruik van radartechnologie om precies te bepalen waar en wanneer een bewegingsgebeurtenis begint. De radarsensor meet de afstand en de hoek van objecten die zich in het zicht van de camera bevinden, waardoor specifiekere bewegingsmeldingen mogelijk zijn.

Klik hier voor meer informatie over 3D-bewegingsdetectie.

Wat is zicht vanuit vogelperspectief?

Met zicht vanuit vogelperspectief krijg je een luchtkaartweergave van bewegingsgebeurtenissen die voor je deurbel plaatsvinden. Hiermee zie je het pad dat bezoekers nemen wanneer ze je woning bezoeken.

Klik hier voor meer informatie over zicht vanuit vogelperspectief

Productspecificaties

Wat zit er in de doos?

• Video Doorbell Pro 2
  • Stekkeradapter (2de generatie)
  • Voorpaneel in nikkel-satijn
  • Hoekmontageset
  • Installatiehulpmiddelen en schroeven
  • Beknopte handleiding
  • Beveiligingssticker

Let op: benodigd gereedschap voor de installatie (niet meegeleverd):

• Steenboor van 6 mm (optioneel)
  • Kruiskopschroevendraaier PH2

Wat is het verschil tussen de Ring Video Doorbell Pro en de Ring Video Doorbell Pro 2?

Ring Video Doorbell Pro
Ring Video Doorbell Pro 2
Afmetingen
11,4 x 4,6 x 2 cm
11,4 x 4,9 x 2,2 cm
Functies
Tweerichtingsspraak, livebeeld, bewegingsmeldingen
Tweerichtingsspraak, livebeeld, bewegingsmeldingen
Stroom
Gebruik voor je eigen veiligheid alleen compatibele Ring-accessoires of een bestaande deurbeltransformator binnen hieronder vermeld bereik om het apparaat van stroom te voorzien.
Voor aansluiting op een bestaand deurbelsysteem:
- Transformator voor bedrade aansluiting (16 tot 24 VAC, 50/60 Hz, 10 tot 40 VA)
Ring-accessoires worden afzonderlijk verkrijgbaar, onder andere:
- DIN-rail-transformator (24 Vdc, 420 mA)
- Stekkeradapter (24 Vdc, 500 mA)
Het gebruik van incompatibele stroombronnen kan het apparaat beschadigen en elektrische schokken veroorzaken.
Gebruik voor je eigen veiligheid alleen compatibele Ring-accessoires of een bestaande deurbeltransformator binnen hieronder vermeld bereik om het apparaat van stroom te voorzien.
Voor aansluiting op een bestaand deurbelsysteem:
- Transformator voor bedrade aansluiting (16 tot 24 VAC, 50/60 Hz, 10 tot 40 VA)
Ring-accessoires worden afzonderlijk verkrijgbaar, onder andere:
- DIN-rail-transformator (24 Vdc, 420 mA)
- Stekkeradapter (24 Vdc, 500 mA)
Het gebruik van incompatibele stroombronnen kan het apparaat beschadigen en elektrische schokken veroorzaken.
Voorpanelen
Eén voorpaneel
Eén voorpaneel
Wificonnectiviteit
802.11 a/b/g/n 2,4 en 5 GHz
802.11 a/b/g/n/ac 2,4 en 5 GHz
Videoresolutie
1080p HD-video
1536p HD-video
Zicht
160 graden horizontaal, 90 graden verticaal
150 graden horizontaal, 150 graden verticaal
Beeldverhouding
16:9
1:1
Nachtzicht in kleur
Ja
Ja
Pre-Roll in kleur
Ja (met Ring Protect-abonnement)
Ja (met Ring Protect-abonnement)
Bewegingsdetectie
PIR-sensor
Radar
3D-bewegingsdetectie
Nee
Ja
Zicht vanuit vogelperspectief
Nee
Ja
Bewegingszones
Personaliseerbare bewegingszones
Personaliseerbare bewegingszones, afstandsdrempels
Alexa-begroetingen
Ja (met Ring Protect-abonnement)
Ja (met Ring Protect-abonnement)

Compatibiliteit en gebruik

Kan de Video Doorbell Pro 2 worden gebruikt met de kantel/hoekmontagesets van eerdere generaties van de Ring Video Doorbell?

Nee. Kantel/hoekmontagesets zijn niet geschikt voor oudere apparaten.

Is de Video Doorbell Pro 2 waterbestendig?

Ja. De Ring Video Doorbell Pro 2 is waterbestendig.

Is de Video Doorbell Pro 2 bestand tegen hoge of lage temperaturen?

De Video Doorbell Pro 2 is geschikt voor gebruik bij temperaturen van -20,5 tot 48,5 °C.

Internetvereisten

Met welke wifinetwerken is de Video Doorbell Pro 2 compatibel?

De Video Doorbell Pro 2 is compatibel met b/g/n/ac-wifinetwerken die werken op 2,4 GHz- of 5,0 GHz-frequenties.

Wat is de aanbevolen internetsnelheid voor Video Doorbell Pro 2?

Aanbevolen minimale uploadsnelheid van 2 mb/s per apparaat.

Datagebruik en abonnementen voor video-opname

Gebruikt de Video Doorbell Pro 2 altijd data of alleen wanneer het apparaat is geactiveerd?

De Video Doorbell Pro 2 maakt gebruik van wifiverbinding. De Ring-app gebruikt alleen mobiele data als je een gebeurtenis, een opname of livebeeld opent terwijl je niet met wifi verbonden bent.

Bewaart de Video Doorbell Pro 2 beeldmateriaal zodat ik dit later kan bekijken?

Ja, maar hiervoor is wel een abonnement op Ring Protect vereist, een optionele service waarmee je video's kunt bekijken, opslaan en delen.

Klik hier voor meer informatie over het Ring Protect-abonnement.

Installatie

Mijn voortuin heeft een ongewone vorm. Hoe richt ik de Video Doorbell Pro 2 in een andere richting dan recht vooruit?

De kijkrichting van de Video Doorbell Pro 2 kan worden aangepast met een kantelmontage- of hoekmontageset.

Er zijn twee soorten schroeven geleverd bij de Video Doorbell Pro 2. Waarvoor wordt elke schroef gebruikt?

De verpakking van het product bevat lange bevestigingsschroeven en veiligheidsschroeven. De bevestigingsschroeven worden gebruikt om de montagebeugel aan de deur of muur te bevestigen. Als het apparaat eenmaal is geïnstalleerd, gebruik je de kruiskopkant van de schroevendraaier om de veiligheidsschroeven in de onderkant van het voorpaneel van de Ring Video Doorbell Pro 2 vast te draaien. Dit helpt diefstal tegen te gaan.

Let op: gebruik onder het voorpaneel alleen de korte veiligheidsschroeven. Als je een ander type schroef gebruikt, kun je de batterij beschadigen, wat brandgevaar kan opleveren.

Aanschaf, restitutie en garantie

Waar kan ik de Video Doorbell Pro 2 bestellen?

De Video Doorbell Pro 2 is verkrijgbaar op Ring.com en bij de betere verkooppunten.

Heeft de Video Doorbell Pro 2 garantie?

Ja, een garantie van 1 jaar op onderdelen en diefstalbeveiliging gedurende de gehele levensduur.

Klik hier voor meer informatie over de beperkte garantie en de diefstalbeveiliging van Ring.

Wat is het restitutiebeleid van Ring?

Vanaf de dag dat je het apparaat hebt ontvangen heb je 30 dagen de tijd om zonder opgaaf van redenen een volledige restitutie aan te vragen. Je moet zelf de kosten van retourverzending betalen.

Wat als iemand mijn Video Doorbell Pro 2 steelt?

Bij diefstal vervangen wij het apparaat gratis. Je hoeft hiervoor alleen aan de aangiftevereisten te voldoen en wij sturen je een vervangende Video Doorbell Pro 2.

Klik hier voor meer informatie over het beleid van Ring met betrekking tot productvervanging bij diefstal.