Het telefoonnummer van je Ring-account wijzigen

Als je onlangs je telefoonnummer hebt gewijzigd, kun je het nummer dat aan je Ring-account is gekoppeld bijwerken via het overzicht in de Ring-app of via Ring.com.

Volg de onderstaande stappen om je telefoonnummer te wijzigen in de Ring-app:

1. Tik op de drie lijnen (☰) linksboven in het scherm
  2. Tik op
    Overzicht
    in het menu aan de zijkant
  3. Tik onder
    Accountoverzicht
    op
    Accountbeheer
  4. Tik onder
    Persoonlijk
    op
    Bijwerken
    naast je telefoonnummer
  5. Uit veiligheidsoverwegingen word je mogelijk gevraagd je account te verifiëren
  6. Voer je nieuwe telefoonnummer in en tik op
    Opslaan

Volg de onderstaande stappen om je telefoonnummer te wijzigen via je account op Ring.com:

1. Beweeg in het bovenste menu de muis over het accountpictogram en klik op
    Overzicht
  2. Klik onder
    Accountoverzicht
    op
    Accountbeheer
  3. Klik onder
    Persoonlijk
    op
    Bijwerken
    naast je telefoonnummer
  4. Uit veiligheidsoverwegingen word je mogelijk gevraagd je account te verifiëren
  5. Voer je nieuwe telefoonnummer in en klik op
    Opslaan

Klik hier voor meer informatie over het wijzigen van je e-mailadres in je Ring-account.