Een Ring-routine aanmaken voor Alexa

Routines zijn opdrachtreeksen die je kunt laten uitvoeren wanneer Alexa is verbonden met een Ring-apparaat (zoals een videodeurbel of beveiligingscamera). Ze worden meestal geactiveerd door een gebeurtenis, zoals bewegingsdetectie. Routines volgen een eenvoudige formule: Als dit gebeurt (als je deurbel bijvoorbeeld beweging detecteert), gebeurt vervolgens dat (dan geeft je Alexa de melding "Motion at the front door" (Beweging bij de voordeur) of beginnen je camera's met opnemen). Belangrijk: ga eerst na of je Ring aan Alexa hebt gekoppeld. Ontdek hoe.

Een routine aanmaken met Alexa

Zodra je apparaten zijn gekoppeld, volg je de volgende stappen om een routine te maken in de Alexa-app voor je Ring-videodeurbel, -beveiligingscamera('s) of andere apparaten:

1. Open de Alexa-app.
  2. Tik op
    More
    (Meer).
  3. Selecteer
    Routines
    in het menu.
  4. Tik op het pictogram
    +
    om
    een routine aan te maken
    .
  5. Tik op
    Add an event
    (Een gebeurtenis toevoegen).
  6. Tik op
    Smart Home.
  7. Selecteer je apparaat in het scherm
    Choose Device
    (Apparaat kiezen).
  8. Kies het Ring-apparaat waarvoor je de routine wilt maken.
  9. Selecteer welk gedrag je routine zal activeren.
  10. Tik op
    Next
    (Volgende).
  11. Tik op het pictogram
    +
    onder de
    Alexa will
    -sectie om
    een actie toe te voegen
    .
  12. Kies welke actie Alexa voltooit en welk Ring-apparaat er moet worden gebruikt.
  13. Tik op
    Smart Home
    om een Ring-camera te selecteren die moet opnemen
    1
    , op
    Accouncement
    (Aankondiging) om een aankondigingsbericht in te voeren of op
    Send push notification
    (Pushmelding sturen) om een pushmelding te ontvangen wanneer het apparaat wordt geactiveerd.
  14. Tik op
    Next
    (Volgende).
  15. Tik op
    Save
    (Opslaan).

Let op: als je een routine wilt wijzigen of verwijderen, ga je naar het gedeelte Routines in de Alexa-app. Kies een routine om te wijzigen.

Een spraakopdracht maken voor het sluimeren van Ring-bewegingsmeldingen op je Alexa-apparaat

Volg deze stappen om een routine voor spraakopdrachten te maken die waarschuwingen van je Ring-videodeurbel of -beveiligingscamera kan laten sluimeren.

1. Open de Alexa-app.
  2. Tik op
    More
    (Meer).
  3. Selecteer
    Routines
    in het menu.
  4. Tik op het pictogram
    +
    om
    een routine te maken
    .
  5. Tik op
    Rename
    (Nieuwe naam opgeven) om een nieuwe naam in te voeren voor je routine (bijvoorbeeld: "Er is post”).
  6. Tik op
    Next
  7. Tik op
    Add an event
    onder
    When
    (Wanneer).
  8. Tik op
    Voice
    (Spraak).
  9. Voer je gewenste spraakopdracht in. In dit geval: "
    Alexa, snooze alerts"
    (Alexa, sluimer meldingen).
  10. Tik op
    Next
    (Volgende).
  11. Tik op
    Add an action
    onder
    Alexa will
    .
  12. Tik op
    Device Settings
    (Apparaatinstellingen).
  13. Tik op
    Do Not Disturb
    (Niet storen).
  14. Tik op
    On
    (Aan) en selecteer de Alexa-apparaten waarvoor je meldingen wilt sluimeren of tik op
    All Devices
    (Alle apparaten) om alles te selecteren.
  15. Tik op het selectievakje naast
    Duration
    (Duur) om de duur van de sluimerstand in te stellen.
  16. Tik op
    Next
    (Volgende).
  17. Tik op
    Save
    (Opslaan). Wacht ongeveer één minuut totdat de routine voor spraakopdrachten klaar is voor gebruik.

1
Ring Protect-abonnement vereist (afzonderlijk verkrijgbaar). Zie voor meer informatie de Ring Protect-abonnementen. Algemene voorwaarden zijn van toepassing.