Mobiele data uitschakelen om installatieproblemen in de app op de iPhone of iPad op te lossen

Als je problemen ondervindt bij de installatie van je Ring-apparaat op een iPhone of iPad, probeer dan eens de mobiele data op je iPhone of iPad uit te schakelen.

Mobiele data die is ingeschakeld, kan soms de installatie van je Ring-product in de app verstoren.

Mobiele data uitschakelen

Om de mobiele data uit te schakelen, druk je eerst op de thuisknop van je iPhone of iPad.

Open dan 'Settings' (instellingen) op het startscherm van je apparaat.

Selecteer bij 'Settings' (instellingen) de optie 'Cellular' (mobiel netwerk). Tik vervolgens op de knop rechts van het label 'Cellular Data' (mobiele data) om deze uit te schakelen.

Nadat mobiele data is uitgeschakeld, keer je terug naar de Ring-app om het installatieproces te hervatten.

Vergeet na de installatie van je Ring-apparaat niet om de mobiele data weer in te schakelen.

Ga voor meer hulp bij mislukte installaties naar problemen met de installatie in de app van Ring-producten oplossen.

Laatst bijgewerkt: 1 maand geleden