Ring Alarm in- en uitschakelen met schema's voor standen

Met schema's voor standen kun je een schema maken om de stand van je Ring Alarm te wijzigen.

Als je het systeem bijvoorbeeld standaard 's avonds inschakelt, kun je een schema maken waarmee je Ring Alarm elke avond om 22.00 uur automatisch overschakelt naar de stand Thuis. Als je het systeem elke avond in de stand Thuis zet, maar in het weekend een andere avondroutine hebt, kun je een tweede schema instellen voor het weekend, zodat het past bij je levensstijl.

Let op: voor schema's voor standen heb je Ring Alarm nodig.

Je kunt schema's voor standen alleen gebruiken met Ring Alarm. Je moet eigenaar van een Ring-account zijn om schema's voor standen aan te maken en te verwijderen.

Een nieuw schema instellen voor standen voor Ring Alarm

1. Open de Ring-app en tik op het
    menu (≡)
    .
  2. Tik op
    Instellingen
    .
  3. Tik op
    Standen en automatiseringen
    .
  4. Tik
    Schema's
    voor Standen
    .
  5. Tik op
    Schema toevoegen
    .
  6. Voer de naam voor het schema in en selecteer de specifieke stand en tijd voor het schema.
  7. Selecteer de dag(en) van de week waarop je dit schema wilt toepassen.
  8. Tik op
    Schema toevoegen.

Je wordt naar het overzichtsscherm van de schema's voor standen geleid, met een weergave van alle schema's voor Ring Alarm.

Een schema voor standen voor Ring Alarm verwijderen

1. Open de Ring-app en tik op het
    menu
    (≡)
    .
  2. Tik op
    Instellingen
    .
  3. Tik op
    Standen en automatiseringen
    .
  4. Tik
    Schema's
    voor Standen
    .
  5. Selecteer het schema dat je wilt verwijderen.
  6. Selecteer
    Dit schema verwijderen.

Als de planning van een schema een conflict geeft, geeft de app een foutmelding weer om je te informeren over dit probleem. Je dient dit conflict onmiddellijk op te lossen. Je kunt de tijd, dag of stand van het schema dat een conflict geeft bijwerken om het probleem op te lossen. Bovendien kun je het schema volledig uitschakelen met de schakelaar in de rechterbovenhoek van het scherm.

Let op: wanneer het alarmsysteem volgens een schema wordt ingeschakeld, worden alle sensoren met fouten automatisch overgeslagen.