Meldingen voor aanbel- en bewegingsgebeurtenissen aanpassen

Pas de meldingen aan die je ontvangt wanneer iemand op de videodeurbel drukt en wanneer de videodeurbel of beveiligingscamera beweging detecteert.

Meldingen aanpassen

1. Open de Ring-app en tik linksboven op het
    menu (☰)
    .
  2. Tik op
    Apparaten
    en selecteer het gewenste apparaat.
  3. Bovenaan het scherm kun je de volgende opties in- of uitschakelen:
    • Aanbelmeldingen
    • Bewegingsdetectie
    • Bewegingsmeldingen
    • Bewegingsalarm
      (als het apparaat over deze functie beschikt)
  4. Tik op de tegel
    Bewegingsinstellingen
    om instellingen aan te passen, zoals:
    • Bewegingsgevoeligheid.
    • Slimme meldingen
      (beschikbaar voor
      . Met deze meldingen kun je verschillende typen bewegingen onderscheiden zodat je weet of het om een persoon gaat of om iets anders, zoals een auto.)
    • Geavanceerde instellingen
      (bijvoorbeeld:
      Geavanceerde bewegingsdetectie
      ,
      Bewegingsschema's
      en
      Frequentie bewegingsmeldingen
      ).

Melding bij bewegingsalarm voor bepaalde camera's

Bij sommige Ring-beveiligingscamera's kun je een Bewegingsalarm gebruiken. Dit is een hoorbaar, vooraf opgenomen bericht dat wordt afgespeeld wanneer de camera een persoon detecteert.

Problemen met meldingen oplossen

Als je problemen ondervindt bij het ontvangen van meldingen, zorg er dan voor dat je beschikt over een wifiverbinding en dat meldingen van Ring zijn toegestaan via de instellingen van je mobiele apparaat.

Laatst bijgewerkt: 2 weken geleden