Ontdek welke videodeurbel of beveiligingscamera van Ring je hebt en welke accessoires hier geschikt voor zijn

Wil je de juiste accessoires aanschaffen voor je Ring-videodeurbel of -beveiligingscamera, dan moet je weten welk model je hebt.

Als je de deurbel of beveiligingscamera al hebt ingesteld in de Ring-app, kun hier je het type vinden onder apparaatstatus:

1. Tik op menu
    (≡)
  2. Tik op
    Apparaten
  3. Selecteer de deurbel of beveiligingscamera waar je meer informatie over wilt hebben
  4. Tik op
    Apparaatstatus
  5. Zoek naar
    Apparaatgegevens
    • De
      Productnaam
      staat onder Apparaatgegevens

Videodeurbellen

Volg in de Ring-app de instructies boven aan dit artikel om te weten te komen welke Ring-videodeurbel je hebt.

Als een bepaald accessoire voor je deurbel niet wordt vermeld, is dat product niet beschikbaar voor het specifieke model deurbel dat je hebt.

Ring Video Doorbell (1ste generatie) (niet meer leverbaar) - alleen 2,4 GHz

Ring Video Doorbell (2de generatie) - alleen 2,4 GHz

Als je de deurbel vóór 2020 hebt gekocht, heb je het model van de 1ste generatie.

Als je niet zeker weet of je de Ring Video Doorbell (1ste generatie) of de Ring Video Doorbell (2de generatie) hebt, kun je dit op deze pagina controleren.

Ring Video Doorbell 2 (niet meer leverbaar) - alleen 2,4 GHz

Ring Video Doorbell 3 - 2,4 of 5 GHz

Ring Video Doorbell 3 Plus (niet meer leverbaar) - 2,4 of 5 GHz

Ring Video Doorbell 4 - 2,4 of 5 GHz

Ring Battery Video Doorbell Plus - alleen 2.4 GHz

Ring Battery Video Doorbell Pro - 2.4 GHz of 5 GHz

Ring Video Doorbell Pro - 2,4 of 5 GHz

Ring Wired Video Doorbell Pro (voorheen Video Doorbell Pro 2) - 2,4 of 5 GHz

Ring Video Doorbell Elite - 2,4 of 5 GHz of PoE

Ring Video Doorbell Wired - alleen 2,4 GHz

Door View Cam - 2,4 GHz

Beveiligingscamera's

Volg in de Ring-app de instructies boven aan dit artikel om te zien welke Ring-beveiligingscamera je hebt.

Als je een bepaald accessoire voor je beveiligingscamera niet ziet staan, is dat product niet beschikbaar voor het specifieke cameramodel.

Floodlight Cam Wired Plus - alleen 2,4 GHz

Floodlight Cam Wired Pro - 2,4 of 5 GHz

Floodlight Cam - alleen 2,4 GHz

Spotlight Cam Plus - alleen 2,4 GHz

Let op: de Spotlight Cam Plus werkt met het zonnepaneel (DC-plug) met de aanschaf van een DC-plug-naar-USB-C-adapter.

Spotlight Cam Pro - 2.4 of 5 GHz

Let op: de Spotlight Cam Pro werkt met het zonnepaneel (DC-plug) met de aanschaf van een DC-plug-naar-USB-C-adapter.

Spotlight Cam Battery - alleen 2,4 GHz

Let op: Spotlight Cam Battery werkt met het zonnepaneel (USB-C) met de inbegrepen USB-C-naar-DC-plugadapter.

Spotlight Cam Wired - alleen 2,4 GHz

Stick Up Cam Pro - 2,4 of 5 GHz

Stick Up Cam Battery - alleen 2,4 GHz

Let op: Stick Up Cam Battery werkt met het zonnepaneel (USB-C) met de inbegrepen USB-C-naar-DC-plugadapter.

Stick Up Cam Plug-In - alleen 2,4 GHz

Stick Up Cam Elite - 2,4 GHz of PoE

Indoor Cam - alleen 2,4 GHz

Indoor Cam (2de generatie) - alleen 2,4 GHz

Diverse accessoires