De batterij van mijn Ring-apparaat lijkt te snel leeg te lopen

Hoewel de accu in Ring-apparaten bij normaal gebruik tot zes maanden kan meegaan zonder op te laden, is dit afhankelijk van een aantal factoren. In dit artikel worden enkele factoren beschreven die ertoe kunnen leiden dat de accu vaker moet worden opgeladen.

Het lokale weer

Bij temperaturen onder de 4ºC zijn lithium-ion-accu's minder goed in het vasthouden van een lading. Aangezien Ring-apparaten lithium-ion-accu's gebruiken, kan het zijn dat je het Ring-apparaat vaker op moet laden wanneer de temperatuur lager is dan 4ºC.

De prestaties van de accu worden weer normaal zodra het weer warmer wordt en het boven het vriespunt blijft.

Klik hier voor meer informatie over de levensduur van de accu en koud weer.

Veel bedrijvigheid

Hoe meer gebeurtenissen worden vastgelegd door het Ring-apparaat, hoe meer de accu wordt gebruikt om de live HD-videostream naar een apparaat te streamen. Zelfs als je de oproep niet beantwoordt, wordt de video nog steeds vanaf het Ring-apparaat naar de Ring-servers verzonden.

Als je apparaat een groot aantal gebeurtenissen per dag vastlegt, moet je de accu mogelijk vaker opladen.

De accu wordt bovendien intensief gebruikt wanneer je Live View (livebeeld) gebruikt om via de camera te kijken of te spreken.

De levensduur van de accu van een Ring-apparaat verlengen

Om overmatige activiteit te voorkomen, kun je de bewegingsinstellingen instellen op een lagere gevoeligheid, bepaalde zones uitschakelen, slimme meldingen wijzigen, of de kijkrichting van het Ring-product aanpassen.

Klik hier voor meer informatie over het optimaliseren van bewegingszones in een Ring-apparaat om de levensduur van de accu te verlengen.

Een Ring-apparaat aansluiten met voedingskabel

Een van de beschikbare opties voor Ring-gebruikers is om de Ring-deurbel aan te sluiten op een laagspanningstransformator en deurbelset. Hierdoor hoef je de accu niet meer op te laden.

Als er geen deurbelset is aangesloten, kun je nog steeds een laagspanningstransformator gebruiken tussen 8-24 volt wisselstroom en een weerstand.

Klik hier voor meer informatie over het gebruik van een Ring met een laagspanningstransformator zonder deurbel.