De batterij van de Ring Intercom vervangen

De Ring Intercom heeft één oplaadbare, verwisselbare batterij. Als je wilt dat de Ring Intercom blijft werken tijdens het opladen van de batterij, kun je de Ring Intercom ook kopen met:

De batterij van de Ring Intercom opladen

1. Verwijder de klep van de Ring Intercom.
  2. Verwijder de batterij door op het zilveren ontgrendelingslipje te drukken.
  3. Sluit een oplaadkabel (micro-USB) aan op de oplaadpoort van de batterij.
    • Let op
      : je kunt de oranje micro-USB-kabel gebruiken die bij de intercom is meegeleverd of een micro-USB-kabel.
  4. Sluit de micro-USB-kabel aan op een USB-stroombron, zoals een computer of een netstroomadapter. Het duurt ongeveer 5 tot 10 uur om de batterij volledig op te laden, afhankelijk van waarop de USB-kabel is aangesloten: een USB-poort of een stopcontact.
    • Let op
      : tijdens het opladen van de batterij gaan zowel het rode als het groene lampje branden. De batterij is volledig opgeladen wanneer het lampje op de batterij groen brandt.
  5. Schuif de volledig opgeladen batterij terug in de Ring Intercom totdat deze vastklikt.
  6. Plaats de klep terug.
  7. De Ring Intercom wordt opgestart en is klaar voor gebruik.

Veelgestelde vragen over het laadstation voor verwisselbare batterijen

Code: P3-17

Wat is het laadstation voor verwisselbare batterijen?

Het laadstation voor verwisselbare batterijen is een oplaadapparaat voor een of twee verwisselbare batterijen. Het laadstation is compact, kan worden aangesloten op een standaardstopcontact en laadt beide batterijen bijna twee keer zo snel op als met alleen een micro-USB-kabel. Schuif de batterijen in het apparaat en het indicatielampje geeft aan wanneer de batterijen volledig zijn opgeladen en klaar zijn voor gebruik.

Hoe lang duurt het om een batterij op te laden via het laadstation?

Het duurt 4,5 uur om een verwisselbare batterij volledig op te laden. Dit is ongeveer twee keer zo snel als het opladen van een verwisselbare batterij met alleen een micro-USB-kabel.

Kan ik een USB-kabel of AC-stekker gebruiken om het laadstation van stroom te voorzien?

Dit wordt niet aanbevolen. Het gebruik van andere USB-kabels of AC-stekkers kan meer laadtijd vragen voor de verwisselbare batterijen.

Kan ik de verwisselbare batterij in het laadstation laten zitten, zelfs als deze volledig is opgeladen?

Ja. Met altijd een opgeladen batterij achter de hand weet je zeker dat je Ring Intercom nooit lang zonder stroom zit.