Hoe je de videodeurbel van Ring volledig reset

Als je de videodeurbel van Ring moet terugzetten naar de fabrieksinstellingen, omdat je hem wilt weggeven of voor het oplossen van problemen, volg je de onderstaande stappen.

Als je de videodeurbel van Ring terugzet naar de fabrieksinstellingen, worden alle opgeslagen instellingen, zoals je wifiwachtwoord, gewist. Nadat je de fabrieksinstellingen hebt hersteld, moet je de deurbel opnieuw instellen.

Als je de fabrieksinstellingen terugzet om problemen op te lossen, klik dan hier om te lezen hoe je de videodeurbel van Ring opnieuw kunt verbinden met je wifinetwerk.

Hoe je de deurbel van Ring kunt resetten hangt af van het model dat je hebt. In de Ring-app kun je zien welk model je hebt.

Je kunt ook een vervangende schroevendraaier kopen als je die nodig hebt om de veiligheidsschroef te verwijderen. Dit doe je door de reserveonderdelen voor je videodeurbel aan te schaffen.

Ring Video Doorbell (1ste generatie)

1. Draai de veiligheidsschroeven los en verwijder de deurbel uit de beugel
  2. Houd de oranje installatieknop aan de achterkant van het apparaat 10 seconden ingedrukt
  3. Het lampje aan de voorkant van de deurbel knippert enkele minuten; wanneer het lampje uitgaat, is de reset voltooid

Ring Video Doorbell (2de generatie)

1. Draai de veiligheidsschroeven los en verwijder de deurbel uit de beugel
  2. Houd de oranje installatieknop aan de achterkant van het apparaat 10 seconden ingedrukt
  3. Zodra de reset is voltooid, gaat de deurbel in de configuratiemodus

Ring Video Doorbell 2

1. Draai de veiligheidsschroef los om het voorpaneel te verwijderen
  2. Je vindt de installatieknop in de rechterbovenhoek, net onder de camera
    Let op:
    Op de meeste deurbellen zal dit een oranje stip hebben
  3. Houd de installatieknop gedurende 10 seconden ingedrukt
  4. Het lampje aan de voorkant van de deurbel knippert enkele minuten; wanneer het lampje uitgaat, is de reset voltooid

Ring Video Doorbell 3, Ring Video Doorbell 3 Plus, Ring Video Doorbell 4, Ring Battery Video Doorbell Plus en Ring Battery Video Doorbell Pro

1. Draai de veiligheidsschroef los om het voorpaneel te verwijderen
  2. Je vindt de installatieknop in de rechterbovenhoek, net onder de camera
    Let op:
    Op de meeste deurbellen zal dit een oranje stip hebben
  3. Houd de installatieknop gedurende 10 seconden ingedrukt
  4. Zodra de reset is voltooid, gaat de deurbel in de configuratiemodus

Ring Video Doorbell Wired, Ring Video Doorbell Pro, Ring Video Doorbell Pro 2 en Ring Video Doorbell Elite

1. Draai de veiligheidsschroef los om het voorpaneel te verwijderen
  2. Je vindt de installatieknop aan de rechterkant van de deurbel

Let op: op de Video Doorbell Elite bevindt de installatieknop zich in de rechterbovenhoek, boven de camera. Op de meeste deurbellen zal dit een oranje stip hebben

1. Houd de installatieknop gedurende 10 seconden ingedrukt
  2. Zodra de reset is voltooid, gaat de deurbel in de configuratiemodus

Als je de videodeurbel aan iemand anders geeft nadat je hem hebt gereset, moet je het apparaat nog steeds verwijderen in de Ring-app.

1. Tik op het tandwielpictogram in het beginscherm van de videodeurbel
  2. Tik op
    Apparaatinstellingen
  3. Ga naar de
    algemene instellingen
  4. Tik op
    Dit apparaat verwijderen

Let op: de nieuwe eigenaar kan de videodeurbel niet instellen als je deze stap niet voltooit.

Als je hulp nodig hebt bij het terugzetten naar de fabrieksinstellingen van andere Ring-apparaten, kun je de volgende pagina's bezoeken: