De Spotlight Cam Pro Battery installeren

Lees hier stap voor stap hoe je de Spotlight Cam Pro installeert.

Aan de slag

1. Download en open de Ring-app.

2. Selecteer Een apparaat installeren.

3. Scan de QR-code met de Ring-app.

Hardware inbegrepen

• Montageschroeven
  • Montagepluggen

Benodigd gereedschap

• Kruiskopschroevendraaier
  • Boor (optioneel)

Let op: verwijder de beschermfolie van het apparaat. Dit zorgt ervoor dat het apparaat goed werkt.

Verwijder de batterij.

Draai het batterijvak linksom om het deksel te openen en te verwijderen.

Verwijder vervolgens de batterij en gooi de oranje isolatie van de batterij weg.

Laad de batterij op.

Sluit hem aan op een stroombron met de meegeleverde USB-kabel. Zodra de batterij volledig is opgeladen, brandt er slechts één groen lampje aan de bovenkant.

Plaats de batterij opnieuw.

Schuif de batterij terug in de camera totdat deze op zijn plaats klikt.

Draai de klep van het batterijvak rechtsom om hem te vergrendelen en draai de veiligheidsschroef vast.

Kies een locatie met het gewenste zicht.

Je camera kan gemonteerd worden op een buitenmuur, dakrand of afdak.

Bij installatie aan een muur:

Je camera wordt kant en klaar geleverd, met het kogelgewricht naar beneden gericht. Er zijn geen aanpassingen nodig.

Bij installatie aan een dakrand of afdak:

Verwijder de klep van het batterijvak door deze linksom te draaien en plaats de plaat met het kogelgewricht naar boven gericht.

Verwijder de montageplaat.

Schuif hem omlaag om hem van de camerasteun te verwijderen.

Installeer de montageplaat.

Voor installatie aan de muur moet de pijl naar boven wijzen. Bij een dakrand of afdak moet de pijl wijzen naar het gebied dat je wilt bewaken op beweging.

Bij installatie op een houten ondergrond schroef je de plaat direct in de muur.

Bij installatie op een gemetselde ondergrond markeer je vier schroefgaten met de plaat als richtlijn.

Boor voorboorgaten met een boortje van 6 mm. Plaats de meegeleverde muurpluggen en draai dan de vier montageschroeven door de montageplaat in de muurpluggen.

WAARSCHUWING! Gebruik alleen de meegeleverde montageschroeven om de montageplaat vast te zetten.

LET OP! Boor NIET door de elektrische bedrading van je huis.

Bevestig de camerasteun.

Schuif deze op de montageplaat.

Draai vervolgens de veiligheidsschroef vast.

Bevestig de camera op de camerasteun.

Draai de metalen bevestiging op de beugel los met een kruiskopschroevendraaier (niet meegeleverd). Druk het kogelgewricht in de houder totdat het op zijn plaats klikt.

Pas de camerahoek aan.

Draai de camera om hem te richten op het gewenste gebied. Bekijk het livebeeld in de Ring-app om te controleren of de camera in de gewenste hoek is geplaatst.

Draai de veiligheidsschroef vast.

Draai vervolgens de schroef in de metalen bevestiging vast om de camera vast te zetten.