Het zonnepaneel van de Spotlight Cam of Stick Up Cam installeren

Het zonnepaneel van de Spotlight Cam fysiek te installeren en aan te sluiten op de Spotlight Cam Battery is vrij eenvoudig. Blader omlaag voor stapsgewijze aanwijzingen.

Let op: voltooi eerst de installatie van de Spotlight Cam Battery in de Ring-app voordat je het zonnepaneel van de Spotlight Cam installeert.

Let op!

Gebruikers die een nieuwer model zonnepaneel bestellen, kunnen een apparaat ontvangen dat een "weerbestendige cilinderconnector" bevat. Deze connector komt niet overeen met onze oudere instructies of documentatie.

Klik hier voor informatie over hoe de Spotlight Cam Battery/Stick Up Cam Battery moet worden ingesteld in de Ring-app.

Stap één: bepaal waar je je apparaat plaatst

Kies voor een plek waar elke dag voldoende zonlicht komt voor het zonnepaneel. Met het zonnepaneel van Ring en een paar uurtjes direct zonlicht per dag blijft de batterij altijd opgeladen.

Stap twee: bereid de montage van je zonnepaneel voor de Spotlight Cam voor

Bereid de montage van het zonnepaneel correct voor:

• Gebruik de montagearm van het zonnepaneel als sjabloon en markeer de schroefgaten op het gekozen oppervlak met een potlood.

Stap drie: gaten boren

Optioneel: gebruik een boor om gaten te boren bij de markeringen van de montagegaten.

• Als je het zonnepaneel voor de Spotlight Cam op baksteen, beton of stucwerk bevestigt, doe dan de meegeleverde kunststof pluggen in de gaten. Misschien heb je een hamer nodig om de pluggen in de gaten te krijgen.
  • Als je de beugel op hout of vinyl bevestigt, gebruik je alleen de meegeleverde schroeven.

Stap vier: breng de montagearm aan

Bevestig de montagearm aan de wand met de meegeleverde schroeven. Draai vast tot de arm goed vastzit.

Stap vijf: plaats het zonnepaneel

Schuif het zonnepaneel op de montagearm. Controleer of het goed vastzit.

Let op: als je de hoek van het zonnepaneel wilt aanpassen voor een betere ontvangst van zonlicht, draai je de stelschroef op de montagearm los, stel je de gewenste hoek in en draai je de schroef weer vast.

Stap zes: haal de waterdichte stop eruit

Je moet de montageplaat op de Spotlight Cam verwijderen, de waterdichte stop eruit halen en deze vervolgens vervangen.

• Druk op de knop aan de onderkant om het batterijvak te openen.
  • Druk op de knop aan de achterkant van de Spotlight Cam en schuif de montageplaat uit de sleuf.
  • Haal de rubberen waterdichte stop uit de opening op de montageplaat.
  • Schuif de montageplaat terug in de sleuf aan de achterkant van de Spotlight Cam totdat deze vastklikt.

Stap zeven: sluit de oplaadkabel van het zonnepaneel aan op de Spotlight Cam

• Leid de oplaadkabel van het zonnepaneel naar de voedingsaansluiting van de Spotlight Cam.
  • Verwijder de middelste stop.
  • Steek de oplaadkabel met de veerringcilinder in de voedingsaansluiting van de Spotlight Cam.

Stap acht: monteer de Spotlight Cam

Plaats de Spotlight Cam in de montagebeugel, stel de gewenste hoek in en draai de stelschroef vast.

Opmerking: laad de meegeleverde batterij op en plaats deze in de Spotlight Cam. Het Spotlight Cam Solar Panel zorgt ervoor dat de batterij opgeladen blijft, maar vervangt deze niet.