Problemen met je Ring Alarm-noodknop oplossen

Heb je problemen met je Ring Alarm-noodknop? Volg deze stappen om ze op te lossen.

Als je noodknop geen verbinding kan maken

• Plaats de noodknop dichter bij het basisstation van Ring Alarm.
  • Voeg een
    toe tussen de noodknop en het basisstation. De signaalversterker helpt om het Z-Wave-netwerk van het basisstation uit te breiden, zodat je een groter bereik en meer signaaldekking hebt voor alle compatibele apparaten op je locatie.
  • Open de klep (zie onderstaande foto) en druk kort op de knop aan de voorkant van het apparaat (houd de knop niet ingedrukt, omdat dit het noodalarm kan activeren).
    • Als het lampje drie keer groen knippert, is het apparaat klaar om verbinding te maken met het basisstation.
    • Als het lampje één keer groen knippert, is het apparaat verbonden en communiceert het met je basisstation.
    • Als het lampje één keer rood knippert, kan het apparaat niet communiceren met het basisstation.

Nog steeds geen verbinding? Verwijder de noodknop en voeg deze opnieuw toe

Mogelijk moet je de noodknop verwijderen en vervolgens opnieuw toevoegen aan je Ring Alarm.

1. Tik in de Ring-app op het hoofdmenu en tik vervolgens op
    Apparaten
    en op
    Alarm-basisstation.
    Selecteer de noodknop die je wilt verwijderen.
  2. Tik op het dashboard van de noodknop op
    Apparaatinstellingen
    (tandwielpictogram) en tik vervolgens op de knop
    Verwijderen
    .
  3. Houd de noodknop in de ene hand vast en draai met de andere hand voorzichtig aan de klep op de achterkant om deze te verwijderen.
  4. Houd de resetknop in het gaatje ingedrukt met het uiteinde van een paperclip of vergelijkbaar hulpmiddel.
  5. De Ring-app bevestigt dat de noodknop is verwijderd.
  6. Voeg nu de noodknop weer toe aan je alarmsysteem door in het hoofdmenu op
    Een apparaat instellen
    te tikken en de instructies op het scherm te volgen.

Let op: tijdens het herhalen van het installatieproces word je gevraagd om aan het lipje van de batterij te trekken. Gebruik klein gereedschap, zoals een microschroevendraaier, om de knoopcelbatterijen voorzichtig uit de behuizing van de noodknop te verwijderen en plaats ze vervolgens terug

Herstel de fabrieksinstellingen als je nog steeds problemen ondervindt bij het verbinden van de noodknop

1. Tik in de Ring-app op het hoofdmenu en tik vervolgens op
    Apparaten
    en daarna op
    Alarm-basisstation
    . Selecteer de noodknop die je wilt verwijderen.
  2. Tik op het dashboard van de noodknop op
    Apparaatinstellingen
    (tandwielpictogram) en vervolgens op
    Geavanceerde opties
    .
  3. Tik op
    Apparaat met fout verwijderen.
  4. De app bevestigt dat de noodknop is verwijderd.
  5. Herstel de fabrieksinstellingen van de noodknop aan de hand van de onderstaande instructies.

De fabrieksinstellingen van de noodknop herstellen

Let op: hierdoor wordt het apparaat uit het Ring Alarm-basisstation verwijderd en worden de oorspronkelijke standaardinstellingen van het apparaat hersteld.

1. Haal de batterijklep van het apparaat.
  2. Houd de resetknop in het gaatje minstens 10 seconden ingedrukt met het uiteinde van een paperclip of vergelijkbaar hulpmiddel totdat het ledlampje groen knippert.
  3. Houd de resetknop in het gaatje ingedrukt totdat het led-lampje rood brandt.
  4. Plaats de batterijklep weer op het apparaat.
  5. Voeg nu de noodknop weer toe aan je Ring Alarm door in het hoofdmenu op
    Een apparaat instellen
    te tikken en de instructies op het scherm te volgen.

Let op: tijdens het herhalen van het installatieproces word je gevraagd om aan het lipje van de batterij te trekken. Gebruik klein gereedschap, zoals een microschroevendraaier, om de knoopcelbatterijen voorzichtig uit de behuizing van de noodknop te verwijderen en plaats ze vervolgens terug.

Als je al deze stappen hebt geprobeerd en je noodknop nog steeds niet werkt, raden we je aan contact op te nemen met onze klantenservice.

Laatst bijgewerkt: 6 maanden geleden