Firmware-updates voor Ring-apparaten

De firmware die bepaalt hoe Ring-apparaten werken, wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe functies en verbeteringen.

Als je een Ring-apparaat voor het eerst instelt, worden alle beschikbare updates automatisch uitgevoerd. Daarna werkt het apparaat zichzelf indien nodig bij tijdens dalmomenten.

Veelgestelde vragen

Wat is firmware en waarom is het belangrijk om deze up-to-date te houden?

Firmware is een softwareprogramma dat is ingebouwd in het Ring-apparaat en zorgt ervoor dat het goed blijft werken. De software wordt regelmatig bijgewerkt door Ring om de betrouwbaarheid en functionaliteit van het apparaat te verbeteren.

Als je een Ring-apparaat voor het eerst instelt, worden alle beschikbare updates automatisch uitgevoerd. Daarna werkt het apparaat zichzelf indien nodig bij tijdens dalmomenten.

De hardware werkt de firmware gewoonlijk automatisch bij. Druk niet op de instelknop en zorg ervoor dat het Ring-apparaat van stroom wordt voorzien terwijl het wordt bijgewerkt.

Kan ik mijn Ring-apparaat gebruiken tijdens firmware-updates?

Apparaten op batterijen (zoals de Ring Video Doorbell 4 en de Spotlight Cam Pro Battery) kunnen niet worden gebruikt tijdens het bijwerken. Bedrade apparaten (zoals de Floodlight Cam en de Spotlight Cam Pro Wired) kunnen tijdens het bijwerken nog wel worden gebruikt, maar de prestaties zijn tijdelijk minder.

Hoe weet ik of mijn Ring-apparaat wordt bijgewerkt?

Het lampje aan de voorkant van het Ring-apparaat knippert wit en blauw terwijl het wordt bijgewerkt. Druk niet op de instelknop en zorg ervoor dat het apparaat van stroom wordt voorzien. Als het lampje op het apparaat stopt met knipperen, is de update voltooid en is het apparaat klaar voor gebruik.