Ring-apparaten met geavanceerde bewegingsdetectie

Alle videodeurbellen en beveiligingscamera's van Ring maken gebruik van geavanceerde bewegingsdetectie, met voordelen zoals:

• Personaliseerbare camerabewegingszones
  • Nauwkeurigere bewegingsdetectie
  • Het voorkomen van ongewenste bewegingsmeldingen, zodat je alleen vastlegt wat belangrijk is

Geavanceerde bewegingsdetectie inschakelen

Let op: voor sommige Ring-apparaten die op batterijen werken moet je geavanceerde bewegingsdetectie inschakelen om personaliseerbare bewegingszones en nauwkeurigere bewegingsdetectie te kunnen gebruiken.

Zie je geavanceerde bewegingsdetectie niet staan onder de geavanceerde instellingen in de Ring-app, dan is deze functie altijd ingeschakeld voor je apparaat.

1. Open de Ring-app
  2. Tik op
    menu
    (☰)
  3. Tik op
    Apparaten
  4. Tik op het apparaat
  5. Tik op
    Bewegingsinstellingen
  6. Tik op
    Geavanceerde instellingen
  7. Tik op
    Geavanceerde bewegingsdetectie
  8. Schakel de schuifregelaar in

Je personaliseerbare camerabewegingszones instellen

Met de camerabewegingszones kun je je concentreren op specifieke gebieden die je Ring-apparaat moet bewaken, maar je kunt ook gebieden negeren die veel verkeer hebben die je liever niet wilt bewaken. Door deze zones aan te passen, kun je het aantal valse bewegingsmeldingen verminderen, zoals auto's die langsrijden of bomen die in de verte bewegen. Leer hoe je de camerabewegingszones kunt gebruiken.