Locaties in de Ring-app

Meer informatie over de functie Locaties in de Ring-app en het groeperen van Ring-apparaten op basis van hun fysieke locatie.

Alle apparaten, Ring Protect-abonnementen en video's zijn gekoppeld aan een specifieke locatie en kunnen niet tussen locaties worden uitgewisseld. Als je thuis en op het werk een Ring Alarm en verschillende Ring-beveiligingscamera's hebt, kun je deze apparaten groeperen op de locaties 'Thuis' en 'Werk'.

Wanneer je de status van een camera op werk wilt controleren of iets wilt aanpassen aan het Ring Alarm thuis, dan kun je de apparaten op die specifieke locatie bekijken.

Meer informatie over het beheren van Ring-apparaten met de functie Locaties.

Veelgestelde vragen

Dekken Ring Protect-abonnementen apparaten op meerdere locaties of heb ik afzonderlijke abonnementen nodig?

Je hebt een afzonderlijk, compatibel Ring Protect-abonnement nodig voor elke afzonderlijke locatie die je wilt bewaken. Alle apparaten op één adres kunnen worden gedekt onder één Ring Protect-abonnement.

Waarom vraagt de Ring-app naar mijn type locatie?

Verschillende typen locaties hebben toegang tot verschillende services en voordelen.

Is er een limiet voor het aantal locaties dat ik kan hebben op één Ring-account?

De limiet is afhankelijk van de instellingen. De meeste accounts ondersteunen maximaal 10 afzonderlijke locaties.

Kan ik een Ring Alarm-apparaat toevoegen aan een locatie die alleen beschikt over camera's of een deurbel?

Nee. Ring Alarm-apparaten kunnen alleen worden toegevoegd aan een locatie met een basisstation.

Kan ik een apparaat toevoegen aan elke locatie?

Je kunt een camera of deurbel toevoegen aan elke locatie. Ga naar de betreffende locatie en voeg het apparaat toe in de Ring-app. Ring Alarm-apparaten zijn verbonden aan het basisstation dat is gekoppeld bij de eerste installatie. De apparaten kunnen niet worden toegevoegd aan een locatie zonder basisstation of worden uitgewisseld tussen basisstations op verschillende locaties.

Kan ik een apparaat verplaatsen tussen locaties?

Je kunt een camera of deurbel verplaatsen naar elke locatie. Ring Alarm-apparaten kunnen niet worden toegevoegd aan een locatie zonder basisstation of worden uitgewisseld tussen basisstations op verschillende locaties.

Geeft de Ring-app toegang tot video's van camera's op al mijn locaties?

Ja, je hebt toegang tot alle camera's die momenteel aan je Ring-app account zijn gekoppeld door eenvoudig tussen locaties te schakelen. Je krijgt de functie Livebeeld voor alle apparaten, maar je beschikt alleen over opgeslagen opnamen* voor apparaten met een Ring Protect-abonnement.

* Het aantal camera's waartoe je toegang hebt, is mogelijk beperkt op basis van de machtigingen voor gedeelde gebruikers en gastgebruikers die door de eigenaar zijn ingesteld in de Ring-app.

Kunnen twee personen elk een locatie met hetzelfde adres hebben?

Ja. Locaties zijn specifiek voor elke Ring-account. Bovendien worden appartementen niet als dezelfde locatie beschouwd.

Kan ik opgeven welke typen meldingen van elke locatie moeten worden ontvangen?

Ja. Wanneer je een locatie selecteert in de Ring-app, zijn alle wijzigingen die je aanbrengt in de meldingsinstellingen specifiek voor die locatie.

Wat moet ik doen als ik me per ongeluk op een extra locatie heb geabonneerd en deze moet verwijderen?

Locaties kunnen worden verwijderd. Wanneer een locatie wordt verwijderd, wordt het abonnement ook geannuleerd. Voor hulp bij dit probleem kun je contact opnemen met de klantenservice.

Moet ik mijn video's downloaden voordat ik een apparaat van de ene locatie naar de andere verplaats?

Als het apparaat een Ring Protect Basic-abonnement heeft, blijven je video's behouden. Als het apparaat een Protect Plus- of Pro-abonnement heeft en je naar een locatie gaat die niet wordt gedekt, moet je de video's downloaden die je wilt bewaren.

Kan ik restitutie krijgen als ik een locatie verwijder waarop ik me heb geabonneerd?

In een dergelijke situatie kun je contact opnemen met de klantenservice voor hulp.