Meerdere batterijlipjes verwijderen tijdens het instellen van Ring Alarm-apparaten

Met deze je eenvoudige stappen kun je Ring Alarm-apparaten instellen, zelfs als je per ongeluk alle batterijlipjes eruit hebt gehaald.

Contactsensor (1ste generatie) en bewegingsdetector (1ste generatie)

1. Verwijder allereerst het klepje en haal de batterij eruit. Voeg vervolgens de apparaten één voor één toe.
  2. Open de
    Ring-app
    .
  3. Tik op het
    menu (☰).
  4. Tik op
    Apparaten
    .
  5. Tik op het
    basisstation van Ring Alarm
    .
  6. Plaats de batterijen weer terug en volg de stappen in de app. Het apparaat zou automatisch verbinding moeten maken. Wanneer het met de app wordt gekoppeld, kun je op een apparaat tikken om het instellen te voltooien. Ga vervolgens verder met de volgende.

Contactsensor (2de generatie) en bewegingsdetector (2de generatie)

1. Open de
    Ring-app
    .
  2. Tik op het
    menu (☰).
  3. Tik op
    Apparaten
    .
  4. Tik op het
    basisstation van Ring Alarm.
     Hiermee ga je naar de pagina
    Ring Alarm-apparaten
    .
  5. Tik op de knop aan de voorkant van het apparaat. Het apparaat zou automatisch verbinding moeten maken. Wanneer het met de app wordt gekoppeld, kun je op een apparaat tikken om het instellen te voltooien. Ga vervolgens verder met de volgende.

Bedieningspaneel (1ste generatie)

1. Haal de stekker uit het stopcontact of koppel de oplaadkabel los. Laat de stekker even uit het stopcontact.

2. Open de Ring-app.

3. Tik op het menu (☰).

4. Tik op Apparaten .

5. Tik op basisstation van Ring Alarm.

6. Sluit het bedieningspaneel weer aan en volg de stappen in de app. Het apparaat zou automatisch verbinding moeten maken. Wanneer het met de app wordt gekoppeld, kun je op een apparaat tikken om het instellen te voltooien. Ga vervolgens verder met de volgende.

Bedieningspaneel (2de generatie)

1. Haal de stekker uit het stopcontact of koppel de oplaadkabel los.
  2. Laat de stekker voor nu uit het stopcontact
  3. Open de
    Ring-app
    .
  4. Tik op het
    menu (☰).
  5. Tik op
    Apparaten
    .
  6. Tik op het
    basisstation van Ring Alarm.
     Hiermee ga je naar de pagina Ring Alarm-apparaten.
  7. Sluit het bedieningspaneel aan. Het zou automatisch verbinding moeten maken. Wanneer het met de app wordt gekoppeld, kun je op een apparaat tikken om het instellen te voltooien. Ga vervolgens verder met de volgende.

Signaalversterker (1ste generatie)

1. Haal de stekker uit het stopcontact en laat de stekker eruit.
  2. Tik op het
    menu (☰).
  3. Tik op
    Apparaten
    .
  4. Tik op het
    basisstation van Ring Alarm
    .
  5. Sluit de signaalversterker weer aan en volg de stappen met gebruik van de app. Het apparaat zou automatisch verbinding moeten maken. Wanneer het met de app wordt gekoppeld, kun je op een apparaat tikken om het instellen te voltooien. Ga vervolgens verder met de volgende.

Signaalversterker (2de generatie)

1. Open de
    Ring-app
    .
  2. Tik op het
    menu (☰).
  3. Tik op
    Apparaten
    .
  4. Tik op het
    basisstation van Ring Alarm
    .
  5. Tik op de knop aan de voorkant van de
    signaalversterker
    en volg de stappen met gebruik van de app. Het apparaat zou automatisch verbinding moeten maken. Wanneer het met de app wordt gekoppeld, kun je op een apparaat tikken om het instellen te voltooien. Ga vervolgens verder met de volgende.

Let op: apparaten in de Ring Alarm-set zijn vooraf op elkaar afgestemd en zijn klaar om ingesteld te worden. Wanneer je een van de apparaten inschakelt, begint het te communiceren met het basisstation. Het basisstation luistert naar het apparaat en zodra ze elkaar herkennen, begint het met het koppelingsproces. Zodra het koppelingsproces is gestart, luistert het basisstation niet meer naar andere apparaten.

Als er meerdere apparaten zijn ingeschakeld, proberen ze allemaal tegelijk verbinding te maken met het basisstation, dat niet kan luisteren naar een signaal van afzonderlijke apparaten. Hierdoor kunnen sommige apparaten problemen ondervinden bij het koppelen.