Informatie over de Spotlight Cam Plus

Wat is de Spotlight Cam Plus?

De Spotlight Cam Plus is een beveiligingscamera voor buiten die kan worden gebruikt voor het beveiligen van gebieden die buiten het zicht liggen. Deze camera is uitgerust met nachtzicht in kleur, geavanceerde bewegingsdetectie en bewegingsgeactiveerde lichten Installeer simpelweg de draadloze camera en pas de kijkhoek aan voor een breder zicht waarmee je alles dag en nacht in de gaten kunt houden.

De Spotlight Cam Plus heeft personaliseerbare bewegingszones die je in de Ring-app kunt instellen. Daarnaast biedt de Spotlight Cam Plus tweerichtingsspraak met ruisonderdrukking en andere geavanceerde functies zoals bewegingsgeactiveerde meldingen, 1080p HD-video, nachtzicht in kleur en een ingebouwde beveiligingssirene.

De Spotlight Cam Plus is compatibel met de volgende accessoires:

• Verwisselbare batterij
  • Laadstation
  • Stekker voor binnen/buiten USB-C
  • Zonnepaneel USB-C
  • Klein zonnepaneel USB-C
  • Bedradingskit voor camera's
  • Montagesteun voor stang
  • Montagesteun voor dakgoot

De Spotlight Cam Plus wordt geleverd met verschillende aansluitingsmogelijkheden: batterij, stekker, bedraad en zonnepaneel.

Wat zijn de technische specificaties van de Spotlight Cam Plus Battery?

Afmetingen en kleur
Afmetingen
12,6 x 7,6 x 8 cm
Kleur
Zwart, wit
Functies
Video
1080p HD-video, livebeeld, nachtzicht in kleur
Bewegingsdetectie
Geavanceerde bewegingsdetectie met personaliseerbare bewegingszones
Gezichtsveld
140° horizontaal
Sirene
Op afstand te activeren beveiligingssirene
Audio
Tweerichtingsspraak met ruisonderdrukking
Verlichting
Geïntegreerde bewegingsgeactiveerde led-schijnwerpers
Werkt met Alexa
Verlicht en stuurt berichten naar Echo-apparaten wanneer er beweging wordt gedetecteerd en laat je mensen op de camera zien, horen en met hen praten via bepaalde Echo- en Fire TV-apparaten.
Gewicht
443 gram met batterij, 326 gram zonder batterij
Stroom en verbinding
Voeding
Oplaadbare, verwisselbare batterij (1 meegeleverd, geschikt voor maximaal 2 batterijen). Wil je doorlopend stroom, kies dan voor een USB-C-stekker voor binnen en buiten, zonnepaneel of een omvormset voor vaste aansluiting in een meterkast (afzonderlijk verkrijgbaar).
Stand Dubbele kracht
Dynamisch schakelen tussen aansluiting met batterij of bedrading (vereist een apart verkrijgbare USB-C-stekker voor binnen en buiten of omvormset voor camera's)
Internetvereisten
Vereist een minimale uploadsnelheid van 2 Mb/s voor optimale prestaties.
Connectiviteit
802.11 b/g/n-wifiverbinding op 2,4 GHz
Installatie
Gemiddelde installatieduur
5 tot 10 minuten
Functioneert bij
-20 tot 48 °C, weerbestendig
Installatievereisten
Verticaal of horizontaal oppervlak voor montage
Algemeen
Doos bevat
Spotlight Cam Plus
Montagebeugel
Verwisselbare batterij
Installatiehulpmiddelen en hardware
USB-oplaadkabel
Gebruikershandleiding/beknopte handleiding
Beveiligingssticker
Garantie
Beveiliging
Software-beveiligingsupdate
Dit apparaat ontvangt gegarandeerde softwarebeveiligingsupdates tot ten minste vier jaar nadat het apparaat voor het laatst op onze websites te koop was als nieuw product.
. Heb je al een Ring-apparaat? Nekijk dan de specifieke informatie over je apparaat onder de softwarebeveiligingsupdates in het
.

Wat zijn de technische specificaties van de Spotlight Cam Plus Plug-In?

Afmetingen en kleur
Afmetingen
12,6 x 7,6 x 8 cm
Kleur
Zwart, wit
Functies
Video
1080p HD-video, livebeeld, nachtzicht in kleur
Bewegingsdetectie
Geavanceerde bewegingsdetectie met personaliseerbare bewegingszones
Gezichtsveld
140° horizontaal
Sirene
Op afstand te activeren beveiligingssirene
Audio
Tweerichtingsspraak met ruisonderdrukking
Verlichting
Geïntegreerde bewegingsgeactiveerde led-schijnwerpers
Werkt met Alexa
Verlicht en stuurt berichten naar Echo-apparaten wanneer er beweging wordt gedetecteerd en laat je mensen op de camera zien, horen en met hen praten via bepaalde Echo- en Fire TV-apparaten.
Stroom en verbinding
Voeding
Een USB-C-stroomadapter van 6 meter, optionele verwisselbare batterij (geschikt voor maximaal 2 batterijen)
Stand Dubbele kracht
Dynamisch schakelen tussen aansluiting met bedrading of batterij (vereist een verwisselbare batterij)
Internetvereisten
Vereist een minimale uploadsnelheid van 2 Mb/s voor optimale prestaties.
Connectiviteit
802.11 b/g/n-wifiverbinding op 2,4 GHz
Installatie
Gemiddelde installatieduur
5 tot 10 minuten
Functioneert bij
-20 tot 48 °C, weerbestendig
Installatievereisten
Verticaal of horizontaal oppervlak voor montage, weerbestendig stopcontact voor buiten.
Algemeen
Doos bevat
Spotlight Cam Plus
Montagebeugel
Installatiehulpmiddelen en hardware
USB-C-stroomadapter
Gebruikershandleiding/beknopte handleiding
Beveiligingssticker
Garantie
Beveiliging
Software-beveiligingsupdate
Dit apparaat ontvangt gegarandeerde softwarebeveiligingsupdates tot ten minste vier jaar nadat het apparaat voor het laatst op onze websites te koop was als nieuw product.
. Heb je al een Ring-apparaat? Nekijk dan de specifieke informatie over je apparaat onder de softwarebeveiligingsupdates in het
.

Wat zijn de technische specificaties van de Spotlight Cam Plus Solar?

Afmetingen en kleur
Afmetingen
12,6 x 7,6 x 8 cm
Kleur
Zwart, wit
Functies
Video
1080p HD-video, livebeeld, nachtzicht in kleur
Bewegingsdetectie
Geavanceerde bewegingsdetectie met personaliseerbare bewegingszones
Gezichtsveld
140° horizontaal
Sirene
Op afstand te activeren beveiligingssirene
Audio
Tweerichtingsspraak met ruisonderdrukking
Verlichting
Geïntegreerde bewegingsgeactiveerde led-schijnwerpers
Werkt met Alexa
Verlicht en stuurt berichten naar Echo-apparaten wanneer er beweging wordt gedetecteerd en laat je mensen op de camera zien, horen en met hen praten via bepaalde Echo- en Fire TV-apparaten.
Stroom en verbinding
Voeding
Zonnepaneel en verwisselbare batterij (1 meegeleverd, geschikt voor maximaal 2 batterijen)
Internetvereisten
Vereist een minimale uploadsnelheid van 2 Mb/s voor optimale prestaties.
Connectiviteit
802.11 b/g/n-wifiverbinding op 2,4 GHz
Installatie
Gemiddelde installatieduur
5 tot 10 minuten
Functioneert bij
-20 tot 48 °C, weerbestendig
Installatievereisten
Verticaal of horizontaal oppervlak voor montage
Algemeen
Doos bevat
Spotlight Cam Plus
Zonnepaneel (2de generatie)
Montagebeugel
Verwisselbare batterij
Installatiehulpmiddelen en hardware
USB-oplaadkabel
Gebruikershandleiding/beknopte handleiding
Beveiligingssticker
Garantie
Beveiliging
Software-beveiligingsupdate
Dit apparaat ontvangt gegarandeerde softwarebeveiligingsupdates tot ten minste vier jaar nadat het apparaat voor het laatst op onze websites te koop was als nieuw product.
. Heb je al een Ring-apparaat? Nekijk dan de specifieke informatie over je apparaat onder de softwarebeveiligingsupdates in het
.

Wat zijn de technische specificaties van de Spotlight Cam Plus Wired?

Afmetingen en kleur
Afmetingen
12,6 x 7,6 x 8 cm
Kleur
Zwart, wit
Functies
Video
1080p HD-video, livebeeld, nachtzicht in kleur
Bewegingsdetectie
Geavanceerde bewegingsdetectie met personaliseerbare bewegingszones
Gezichtsveld
140° horizontaal
Sirene
Op afstand te activeren beveiligingssirene
Audio
Tweerichtingsspraak met ruisonderdrukking
Verlichting
Geïntegreerde bewegingsgeactiveerde led-schijnwerpers
Werkt met Alexa
Verlicht en stuurt berichten naar Echo-apparaten wanneer er beweging wordt gedetecteerd en laat je mensen op de camera zien, horen en met hen praten via bepaalde Echo- en Fire TV-apparaten.
Stroom en verbinding
Voeding
Bedraad (100 - 240 V)
Stand Dubbele kracht
Dynamisch schakelen tussen aansluiting met bedrading of batterij (vereist een verwisselbare batterij)
Internetvereisten
Vereist een minimale uploadsnelheid van 2 Mb/s voor optimale prestaties.
Connectiviteit
802.11 b/g/n-wifiverbinding op 2,4 GHz
Installatie
Gemiddelde installatieduur
Tot 1 uur
Functioneert bij
-20 tot 48 °C, weerbestendig
Installatievereisten
Verticaal of horizontaal oppervlak voor montage. Installatie door een gekwalificeerde elektricien is mogelijk vereist in je regio.
Algemeen
Doos bevat
Spotlight Cam Plus
Omvormset voor camera's
Verwisselbare batterij
Installatiehulpmiddelen en hardware
USB-oplaadkabel
Gebruikershandleiding/beknopte handleiding
Beveiligingssticker
Garantie
Beveiliging
Software-beveiligingsupdate
Dit apparaat ontvangt gegarandeerde softwarebeveiligingsupdates tot ten minste vier jaar nadat het apparaat voor het laatst op onze websites te koop was als nieuw product.
. Heb je al een Ring-apparaat? Nekijk dan de specifieke informatie over je apparaat onder de softwarebeveiligingsupdates in het
.

WAARSCHUWING: gevaar voor elektrische schokken. Schakel de stroomtoevoer naar het installatiegebied uit via de stroomonderbreker of zekeringkast voordat je met de installatie begint. Wees altijd voorzichtig tijdens het werken met elektrische bedrading.

Installatie door een gekwalificeerde elektricien is mogelijk vereist in je regio. Raadpleeg de plaatselijke regelgeving en bouwvoorschriften voordat je elektrische werkzaamheden uitvoert. Vergunningen en/of professionele installatie zijn mogelijk wettelijk vereist.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen de Spotlight Cam Plus en de Spotlight Cam Pro?

De Ring Spotlight Cam Plus beschikt over livebeeld, tweerichtingsspraak, geavanceerde bewegingsdetectie, personaliseerbare bewegingszones, personaliseerbare privacyinstellingen, nachtzicht in kleur en een gebruiksvriendelijke app. De Ring Spotlight Cam Pro heeft dezelfde functies als de Spotlight Cam Plus, maar heeft een nieuw ontwerp en geavanceerde functies, waaronder: door radars aangedreven 3D-bewegingsdetectie, zicht vanuit vogelperspectief, Audio+ voor verbeterde audio, HDR-video en dual-band wifi.

Kan ik Spotlight Cam Plus aan een afdak of dakrand monteren?

Ja. Raadpleeg de installatiehandleiding van de camera voor stapsgewijze installatie-instructies.

Welke privacyfuncties zijn inbegrepen bij de Spotlight Cam Plus?

Met de Spotlight Cam Plus kun je je privacy-instellingen configureren op basis van je huidige behoeften. Maak privacyzones aan om bepaalde zones uit te sluiten van video-opname. Schakel op elk gewenst moment bewegingsmeldingen en bewegings- of audio-opnamen uit in de Ring-app. Maak een bewegingsschema aan om bewegingsmeldingen en -opnamen in te schakelen tijdens de periodes waarin je meestal niet thuis bent. Gebruik de standen om een camerastatus te selecteren, zoals Uitgeschakeld, Thuis of Weg.

Beschikt de Spotlight Cam Plus ook over andere aansluitingsmogelijkheden, zoals een zonnepaneel of batterij?

Ja. De camera is beschikbaar met batterij, stekker, bedraad of zonnepaneel als voedingsopties.

Biedt de Spotlight Cam Plus verstelbare helderheid?

Ja, de Spotlight Cam Plus biedt verstelbare helderheid. De camera biedt een helderheid van 375 lumen en een kleurtemperatuur van 3000K.

Is de Spotlight Cam uitgerust met de stand Dubbele kracht?

Ja. Dynamisch schakelen tussen een aansluiting met batterij of bedrading vereist een apart verkrijgbare USB-C-stekker voor binnen en buiten of een omvormset voor camera's.