Ring-apparaten koppelen aan een Chime of Chime Pro

Voordat je een Ring-apparaat koppelt aan een Chime of Chime Pro, moet je de stekker van de Chime in het stopcontact steken en de Chime instellen in de Ring-app.

Nadat je de Chime hebt ingesteld, volg je deze stappen om de Chime aan je Ring-apparaat of -apparaten te koppelen:

In de Ring-app:

1. Tik linksboven op het
    menu (☰)
  2. Tik op
    Apparaat configureren
  3. Kies je Chime of Chime Pro.
    • Zorg ervoor dat de gewenste camera of deurbel is verbonden met de Chime of Chime Pro.
    • Als dat niet het geval is, selecteer je het
      Chime Pro-netwerk
      en
  4. Als je apparaat is verbonden met de Chime of Chime Pro, tik je op
    Audio-instellingen
    • Je kunt de waarschuwingen, beltonen en het volume van de Chime aanpassen
    • Je kunt verschillende geluiden selecteren voor deurbelsignalen en bewegingsmeldingen
    • Je kunt waarschuwingen op al je apparaten afzonderlijk in- of uitschakelen.

Mijn Chime/Chime Pro gaat nog steeds niet over.

Je Chime/Chime Pro is mogelijk offline.

Wat je moet doen als de verbinding met de Chime of Chime Pro verbreekt.

Als de Chime online is, koppel je hem los en start je hem opnieuw op. Neem als dat niet werkt contact op met de klantenservice voor verdere ondersteuning.