De batterij van de Ring Stick Up Cam Battery/Solar (3de generatie) opladen

Code: P1-66
Code: P1-68
Code: P1-76
Code: P1-77
Code: P1-101

Gebruik een gewone micro-USB-kabel om de Stick Up Cam op te laden, zoals de oranje kabel die in de verpakking van het Ring-product is inbegrepen. Je hoeft het apparaat alleen maar aan te sluiten op een USB-stroombron. Het kan ongeveer vijf tot tien uur duren om de batterij volledig op te laden, afhankelijk van waarop de USB-kabel is aangesloten: een USB-poort of een stopcontact.

Zaken die je moet controleren

De batterij van de Stick Up Cam opladen

1. Open het batterijvak door
    de batterijkap linksom te draaien
    om deze te ontgrendelen en
    verwijder deze
    dan van de Stick Up Cam.
  2. Verwijder de batterij door op het
    ontgrendelingslipje
    te drukken.
  3. Sluit de
    micro-USB-kabel
    aan op de oplaadpoort van de batterij. Tijdens het opladen brandt zowel het rode als het groene lampje. De batterij is volledig opgeladen wanneer het lampje op de batterij groen wordt.
  4. Schuif de volledig opgeladen batterij terug in de Stick Up Cam
    totdat deze vastklikt
  5. Plaats de
    batterijkap
    terug op je Stick Up Cam.

Het oplaadpercentage van de batterij controleren in de Ring-app

1. Tik linksboven op het
    menu (☰)
    .
  2. Tik op
    Apparaten
    .
  3. Tik op de deurbel of camera die je wilt controleren.
  4. Tik op
    Apparaatstatus
    .
  5. Controleer het percentage onder
    Batterijniveau
    .

Het oplaadpercentage van de batterij verandert pas in de Ring-app als de volledig opgeladen batterij weer in het apparaat wordt geplaatst.

Probeer dit eens

De levensduur van de batterij van de Stick Up Cam verlengen

Je hebt slechts één batterij voor de Stick Up Cam Battery nodig om deze goed te laten werken of om als reservestroom te gebruiken voor de Stick Up Cam Solar. Als je echter een langere levensduur van de batterij wilt of geen uitvaltijd wilt ondervinden tijdens het opladen van de batterij, is een tweede batterij misschien aan te raden.

Koop een stroomadapter voor de Stick Up Cam voor constante stroomtoevoer

Meer informatie over het wisselen van de energiestand van batterij naar stroomadapter met de Ring-app