Alarm-geluiden afspelen op Echo-apparaten

Wanneer Ring Alarm afgaat, of dit nu wordt veroorzaakt door vertragingen bij binnenkomst of vertrek, een contactsensor of een bewegingssensor, laat het basisstation een Chirp-toon horen of klinkt de sirene.

Je kunt nu ook je Echo-apparaat met Alexa deze geluiden laten nabootsen met Alarm-geluiden afspelen op Echo-apparaten.

Voordelen van beveiligingstonen en -sirenes op de Echo

Hoewel het basisstation voor Ring Alarm wordt geleverd met een ingebouwde sirene van 104 dB, kan het handig zijn om extra sirenes toe te voegen in je huis of bedrijf. Met alarmgeluiden afspelen op Echo-apparaten kun je alarmgeluiden door je hele huis of bedrijf laten afspelen via alle Echo-apparaten.

Als je een groter huis (bijv. uitgestrekt, meerdere verdiepingen, meerdere kamers) of bedrijfspand hebt, of je wilt je alarm vanuit meerdere delen van je huis horen, schakel dan alarmgeluiden afspelen op Echo-apparaten in zodat je de alarmgeluiden vanaf verschillende punten kunt horen. Je hoort ook het aftellen op de Echo-apparaten van vertragingen bij binnenkomst en vertrek.

Alarm-geluiden afspelen op Echo-apparaten inschakelen in de Alexa-app

• Ring Skill voor Alexa moet zijn ingeschakeld in de Alexa-app.
  • Koppel je Ring- en Amazon-accounts.
    .
  • Open de Alexa-app en ga naar het pictogram Apparaten in de rechterbenedenhoek.
  • Schuif de tegel met apparaten in de buurt van de kop van de pagina naar links en tik op de tegel Alle apparaten.
  • Blader door de lijst met Alle apparaten en selecteer het Ring-beveiligingssysteem (aangeduid met een pictogram van een schild).
  • Tik op
    Alarm-geluiden afspelen op Echo-apparaten
    in de instellingen van het Ring Alarm om de functie in te schakelen. Selecteer specifieke Alarm-geluiden en ook de specifieke Echo-apparaten die de alarmgeluiden ook laten klinken.

Veelgestelde vragen

Is deze functie beschikbaar in alle landen?

Ja.

Heb ik een abonnement nodig om deze functie te kunnen gebruiken?

Voor deze functie is momenteel geen Ring-abonnement vereist.

Welke Echo-apparaten worden ondersteund?

Het wordt aanbevolen om de Echo Dot (3de generatie of later), Echo Plus (2de generatie of later), of Echo Show 5, 8, 10 of 15 hiervoor te gebruiken.

Kan ik instellen welke alarmgeluiden ik wil horen op mijn Echo-apparaten?

Ja, in de Ring-app kun je per apparaat instellen of het Echo-apparaat de deurbel, de vertraging bij binnenkomst en vertrek en sirenes laat klinken; je hebt ook de keuze uit verschillende geluiden.

Welke opties voor geluid heb ik voor mijn Echo-apparaten?

In de Ring-app kun je kiezen uit de volgende geluiden:

• Windgong
  • Harp
  • Navi
  • Dingdong
  • Tafelbel
  • Sirene
  • Xylofoon
  • Sonar
  • Echo
  • Pingpong

Laatst bijgewerkt: 2 maanden geleden