Tweerichtingsspraak via Amazon Echo-apparaten

Als je een Amazon Echo Spot of een Amazon Echo Show hebt, kun je nu via je Echo communiceren met elke deurbel of beveiligingscamera van Ring. In het volgende artikel worden veelgestelde vragen over het gebruik van tweerichtingsspraak via Amazon Echo en Ring beantwoord.

Klik hier voor informatie over de integratie van Amazon Echo met je Ring-apparaten.

Welke Ring- en Amazon-producten ondersteunen tweerichtingsspraak?

Tweerichtingsspraak wordt ondersteund door Amazon Echo Spot- en Echo Show-apparaten. Elke deurbel of beveiligingscamera van Ring kan worden geconfigureerd voor tweerichtingsspraak.

Hoe begin ik met tweerichtingsspraak?

Als je tweerichtingsspraak wilt gaan gebruiken, zeg je "Alexa, answer the [naam van camera or deurbel]" of "Alexa, talk to [naam van camera of deurbel]".

Je kunt ook naar livebeeld gaan door "Alexa, show me the [naam van camera of deurbel]" te zeggen. Als je wilt spreken, kun je de microfoon weer inschakelen om een gesprek te starten.

Hoe laat mijn Echo-apparaat me weten dat er iemand voor mijn deur staat of een beveiligingscamera heeft geactiveerd?

Wanneer er een bewegingsmelding wordt geactiveerd op het Ring-apparaat, knippert de Amazon Echo geel, klinkt er een chime-melding en wordt er gemeld dat er iemand bij de voordeur (of achterdeur/tuin/enz., afhankelijk van hoe je het Ring-apparaat hebt genoemd) staat.

Let op: als je meerdere Echo-apparaten hebt, maakt elk apparaat een melding. Dit kan worden aangepast via de Alexa-app op je mobiele apparaat.

Kan ik tweerichtingsspraak uitschakelen?

Je kunt tweerichtingsspraak niet uitschakelen, maar je kunt zeggen "Alexa, show me the [naam van camera of deurbel]". Zo wordt camerabeeld getoond zonder de microfoon in te schakelen.

Kan ik de Alexa-app gebruiken voor tweerichtingsspraak?

Nee. Om tweerichtingsspraak met een Ring-apparaat via een mobiel apparaat te kunnen gebruiken, moet je de Ring-app gebruiken.

Kunnen twee of meer Alexa-apparaten tegelijkertijd met één camera/deurbel praten?

Nee. Er kan slechts één Alexa-apparaat tegelijk verbinding maken met een camera/deurbel van Ring.

Als een ander Echo-apparaat verbinding probeert te maken met de camera/deurbel terwijl er een gesprek gaande is, krijg je de melding dat er geen verbinding kan worden gemaakt. "I am unable to connect. [Naam van camera of deurbel] is currently busy.'